ahlaksız değil demeyi kastetmiştim düşündüğünüz gibi bir şey değil açıkçası okulda en son bulunması gereken bir şey getirdim ve üzerimde yakaladılar budur.Arkadaşlar ahlaksız ve bu kadar saklayacağı bir şeyse büyük ihtimalle burada söylerse ağır linç yiyecek o yüzden zorlamayın bence inşallah yaptığı şeyden ders çıkarmıştır çıkarmamışsa tekrarlar zaten.
Bıçak tarzı bir şey mi?ahlaksız değil demeyi kastetmiştim düşündüğünüz gibi bir şey değil açıkçası okulda en son bulunması gereken bir şey getirdim ve üzerimde yakaladılar budur.
detaya gerek yokBıçak tarzı bir şey mi?
Dildo tarzı bir şey bence başka olasılık kalmadı zatendetaya gerek yok
Sigara normal herkes içiyor bizim yan okul sağlık meslek sanarsin hepsi tekel bayi en ufak detayına kadar sigara biliyorbiz okul bahcesinde sigara icerken yakalandik bir şey olmamisti, kac senede kurallar mi sertleşti acaba noldu.
bence bu bu arada, bıcak vs getirmek ile okul değiştirilmiyor.Umarım taciz gibi bir olay değildir.
birader iyi misin konunun başına bile yazdım böyle şeylerle işim olmaz çocuk çocuk cevaplar verme.ahlaksız bir şey veya kopya degil diyosun, birini mi bıcakladın olm hayirdir
Mesaj otomatik birleştirildi:
bence bu bu arada, bıcak vs getirmek ile okul değiştirilmiyor.
birader iyi misin konunun başına bile yazdım böyle şeylerle işim olmaz çocuk çocuk cevaplar verme.
suç ve tehdit unsuru bir cisim işte
ben derste sigara içtim bir şey olmadı onu geç pencereden millete ana avrat sövüyoduk bağırıyoduk sövdüğümüz adam müdür yardımcısı çıktı adam geldi sınıfa bizi yakaladı yine bir şey olmadı agbiz okul bahcesinde sigara icerken yakalandik bir şey olmamisti, kac senede kurallar mi sertleşti acaba noldu.
ÇOK farklı şeyler...ben derste sigara içtim bir şey olmadı onu geç pencereden millete ana avrat sövüyoduk bağırıyoduk sövdüğümüz adam müdür yardımcısı çıktı adam geldi sınıfa bizi yakaladı yine bir şey olmadı ag