Neler Yeni

Okulda sustalı bıçak yakalattim güncelleme (kınama aldım)

Hocam herkes okuldan inşallah atilirsin diye yorum yapmış biraz zoruma gitti okul çıkışı kiz mevzusu olacaktı başka okulldan kisiler beni sıkıştırmasin diye tasiyodum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kız mevzusu olacaktı başka okuldan kişiler bana cokecekti okul sonu cikisima gelip mecburen aldım yanima
Atılmazsın.Kınama veya uzaklaştırma alırsın en fazla, üzerinde bıçak muşta kelebek gibi aletler taşıma kekomusun sen adam gibi okuluna git gel yumruğu atarsan atarsın atamazsan dayağ yer yoluna gidersin.

memurluğunda yandı
Çocukla dalga geçmeyin la
.D

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Kürşat
Atılmazsın.Kınama veya uzaklaştırma alırsın en fazla, üzerinde bıçak muşta kelebek gibi aletler taşıma kekomusun sen adam gibi okuluna git gel yumruğu atarsan atarsın atamazsan dayağ yer yoluna gidersin.

Çocukla dalga geçmeyin la
.D
Kınama cezası aldim

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,179
İsim
Murat Orhan
Selamlar 10.sinifim 3 gün önce okulda arama sırasında sustalı bıçağımi müdür yardımcısı yakaladı. Disiplin kurulunun toplanacagini ve cezasinin okuldan atma olduğunu söyledi okuldan atılmak istemiyorum napmaliyim?
Dostum 10. sınıftasın ve okuldasın sustalı bıçağın sende ne işi var? Özenmeyin şöyle şeylere Allah aşkına önce kendinizi sonra başkalarını düşünün.

CharlesPolat

80+ Bronze
Umarım okuldan da atarlar başka okulda almaz keşke böyle olsa yoksa sizin gibiler akıllanmaz

efetg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
600
İsim
Tuğra
Kınama cezası aldim
konuyu okudum kendini korumak için bıçak taşıdıgın için olsada küçük bir haklılık payın var ama bu işlere hiç bulaşmadan uzak durmak en mantıklısı. Kız olayına gelecek olursak zaten kızla ilgili böyle bir mevzu varsa kızdanda pek hayır geleceğini sanmıyorum. Hangi Şehir?

EREN PC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
EREN
Hocam herkes okuldan inşallah atilirsin diye yorum yapmış biraz zoruma gitti okul çıkışı kiz mevzusu olacaktı başka okulldan kisiler beni sıkıştırmasin diye tasiyodum

Kız mevzusu olacaktı başka okuldan kişiler bana cokecekti okul sonu cikisima gelip mecburen aldım yanima
10 sınıfa gigiyon ne işin var kız meselesinde hele bıçakla bidefa kız meselesi nedir

Knk burdakiler senin soruna cevap vermek yerine eleştirmişler ama haklılar bak kınama aldın iyiki yakalatmısın ya başın belaya girseydi çocuğu bıçakladaydın hayatın kayardı bide kız meselesi falan girme neden diceksin bi kız ya senledir yada değildir 2 erkek arasındaysa o kızdan hayır gelmez dicem belki kızın haberi bide yoktur iyi yırtmışın geçmiş olsun burdakiler öğüt vermiş ben dağil ama en iyisi bu hiç bulaşmamak

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Kürşat
10 sınıfa gigiyon ne işin var kız meselesinde hele bıçakla bidefa kız meselesi nedir

Knk burdakiler senin soruna cevap vermek yerine eleştirmişler ama haklılar bak kınama aldın iyiki yakalatmısın ya başın belaya girseydi çocuğu bıçakladaydın hayatın kayardı bide kız meselesi falan girme neden diceksin bi kız ya senledir yada değildir 2 erkek arasındaysa o kızdan hayır gelmez dicem belki kızın haberi bide yoktur iyi yırtmışın geçmiş olsun burdakiler öğüt vermiş ben dağil ama en iyisi bu hiç bulaşmamak
Haklısınız en doğrusu hiç karismamak

Bir kız için kendinizi yakmayın hocam bir kavga için de bıçak taşımayın odunla dövün azcık da suya batırın
Sağolun hocam

Konuyu kapatıyorum okuldan atilmami isteyen kişiler hariç diğer hocalarıma tavsiyeleri için teşekkür ederim.

Top Bottom