Neler Yeni

Okullar yazılı yapabilir mi?

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Adana'da okuyorum. Bizim okul yazılı tarihlerini açıkladı. ama ben 1 gün gittim sadece. 35 kişilik sınıfta 10-15 kişi var. öğleden sonra zaten çok az kişi kalıyor. soruma gelecek olursak yazılıya girmek zorunda mıyım? çünkü fazla bir şey bilmiyorum. birde devam zorunluluğu yokken yazılı yapmak bana saçma geliyor.
not: sınav 4 nisanda. 11. sınıfım

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,814
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Adana'da okuyorum. Bizim okul yazılı tarihlerini açıkladı. ama ben 1 gün gittim sadece. 35 kişilik sınıfta 10-15 kişi var. öğleden sonra zaten çok az kişi kalıyor. soruma gelecek olursak yazılıya girmek zorunda mıyım? çünkü fazla bir şey bilmiyorum. birde devam zorunluluğu yokken yazılı yapmak bana saçma geliyor.
Evet zorundasın, yazılı sınavlar zamanı.
Evde çalışmanı halledersin. Hocalardan sınavda çıkacak konuları öğren .

federalper

80+ Silver
İstersen girmeyebilirsin ama G girmedi yani 0 girerler

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

SorryImSoBussy

80+ Silver
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
okullar sadece öğretim gösteriyor. eğitimin sadece adı var bence
Yazık kafana. Demekki tek 11. sınıf olup bi cacıktan anlamayıp herşeyi sağına soluna soran ve okulların eğitim yeri olmadığını düşünen kişi kuzenim değilmiş. Ortak bir durum mu bu acaba?

Top Bottom