Neler Yeni

Okullarda Bölüm Hakkında

Cevdet Sunay

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,352
İsim
Hakan
Arkadaşlar merhaba, okulda kaç defa bölüm değiştirme hakkımız var acaba? Okul başlamadan 1 hafta önce ve geçen hafta değiştirdim ama bazı sebeplerden tekrar eski sınıfıma ve bölümüme geçebilir miyim? Müdür son defa olur iyi karar vermen lazım demişti göz korkutmak için mi dedi bunu acaba?
Mesaj otomatik birleştirildi:

@AtiIIa

AtiIIa

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
20,624
İsim
Atilla
İlgilendiği Kategoriler
Oyun
Arkadaşlar merhaba, okulda kaç defa bölüm değiştirme hakkımız var acaba? Okul başlamadan 1 hafta önce ve geçen hafta değiştirdim ama bazı sebeplerden tekrar eski sınıfıma ve bölümüme geçebilir miyim? Müdür son defa olur iyi karar vermen lazım demişti göz korkutmak için mi dedi bunu acaba?

@AtiIIa
Yönetmelik'e bakmadım ama alan değişikliği için büyük ihtimal belli tarihler vardır. Dönem başlarında bir süre devam ediyordur.

Hangi tarihe kadar değişiklik hakkın olduğunu sorup öğrenebilirsin. Onun dışında sayı sınırı olduğunu sanmıyorum sürekli uğraştırma diye öyle demiştir.

Cevdet Sunay

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,352
İsim
Hakan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yönetmelik'e bakmadım ama alan değişikliği için büyük ihtimal belli tarihler vardır. Dönem başlarında bir süre devam ediyordur.

Hangi tarihe kadar değişiklik hakkın olduğunu sorup öğrenebilirsin. Onun dışında sayı sınırı olduğunu sanmıyorum sürekli uğraştırma diye öyle demiştir.
Kanka en geç pazartesi salıya kadar gidicem tatil bitimine bir hafta kala sınavlar bailayana kadar demişlerdi sınavlar kasım tatilinden önce

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,515
İsim
Emre
Discord
necromancerr

@AtiIIa
İlk hafta bölüm değiştirme var diye biliyorum Bizim arkadaş ilk haftadan beri Değiştirmeyi deniyor anca bu pazartesi değişebildi

Cevdet Sunay

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,352
İsim
Hakan
İlk hafta bölüm değiştirme var diye biliyorum Bizim arkadaş ilk haftadan beri Değiştirmeyi deniyor anca bu pazartesi değişebildi
Hocam sağolun peki sınırı var mı işin suyu çıkmasığı sürece eğer değiştirirsem daha değiştirmem idaremiz biraz sıkıntı giib

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,515
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Hocam sağolun peki sınırı var mı işin suyu çıkmasığı sürece eğer değiştirirsem daha değiştirmem idaremiz biraz sıkıntı giib
Suyunu çıkartmazlar bir kere geçtinmi kalırsın

Cevdet Sunay

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,352
İsim
Hakan
Suyunu çıkartmazlar bir kere geçtinmi kalırsın
Aga daha yeni değiştim sayılır da bu sefer ne derler bilemiyorum, Babamı olaya dahil edebilirim daha etkili olma amacıyla baya karıştırıp strese giriyorum bu konuda.

Quiwick

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,160
İsim
Emre

@AtiIIa
Hocam bizim sınıfa dilden öğrenci gelip sayısal zor deyip 1 derse girdikten sonra eşit ağırlığa geçmişti sizde geçersiniz gibi

Cevdet Sunay

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,352
İsim
Hakan
Hocam bizim sınıfa dilden öğrenci gelip sayısal zor deyip 1 derse girdikten sonra eşit ağırlığa geçmişti sizde geçersiniz gibi
Hocam sağol, idare nasıl sizde sıkıntı sayılabilecek şekilde mi

Top Bottom