Öküz gibi nasıl olabilirim

Hayvan gibi nasıl olabilirim günde 1 kg tavuk yesem sıkıntı çıkar mı hayvan gibi kas lazım yakacam ortalığı la haftaya 150 kg squat geliyor.
10 gün sonra için irmik de hazırla lütfen

boy kg kaç hocam? Ve bu kadar beslenmek ağır bence.

O kadar yemiyorum zaten para mı var o kadar beslenme düzensiz şuan boy 172-175 falan farklı çıkıyor kilo da 90-92
Hocam yanlış anlamayın ama zaten öküz gibisiniz. Kas yapmak için bence biraz definasyon yapıp ondan sonra bu dediğiniz şeyi yapabilirsiniz bence. Bende sizinle aynı kilolardayım.

Dayı sen ne yaşıyon ya hem 90kiloyum diyon hem 18yaşındayım diyon hem ölü olcam diyon hem 150kg squat diyon

Hocam yanlış anlamayın ama zaten öküz gibisiniz. Kas yapmak için bence biraz definasyon yapıp ondan sonra bu dediğiniz şeyi yapabilirsiniz bence. Bende sizinle aynı kilolardayım.
yani şöyle bişey var benim boyumda 176 falan 94 falanım ama ne göbek var nede kol ince duruyor ama vücut genişliği var yani omuz genişliği herkesde farklı durabilir yani

Ağalar 174 boy icjn 90 kg sorun değil güncel 172 96 kiloydum. Arkadaşın fiziği nasıl bilemiyorum

yani şöyle bişey var benim boyumda 176 falan 94 falanım ama ne göbek var nede kol ince duruyor ama vücut genişliği var yani omuz genişliği herkesde farklı durabilir yani
evet doğru diyorsun hocam. Bende 178 96 kiloyum. göbekten ziyade geniş yapılıyım. Bu iyi aslında bizim gibi kilolular için.

evet doğru diyorsun hocam. Bende 178 96 kiloyum. göbekten ziyade geniş yapılıyım. Bu iyi aslında bizim gibi kilolular için.
e yani belki bacaklar da var benim biraz tabi :D

e yani belki bacaklar da var benim biraz tabi :D
Onlar olmazsa olmaz. Benim kalça da biraz sıkıntı hocam. Yinede ikimiz için en iyisi 75-80kg yks senem olmasa vermeye çalışırdım da artı olarak mezun olunca kilo almamak için çabalıyorum ama o da çok zor. Şu an belkide 100ü devirdim :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,723
Üyeler
185,792
Son üye
samuroski
Geri