Shourd
80+ Gold
Beni yanlış anlamayın ama Japonların abarttığını düşünüyorum, bu sadece bir oyun, oyunun tarihi yansıtmasını bekleyemezsiniz. Kanımca Ubisoft, sadece bir Japon tarih oyunu olmaktan çıkmak için en bilinen hikayelerden biri olan "sözde siyah samuray Yasuke"yi kullanmış ve aslında köle olan bir samurayın hikayesini sadece basit bir şekilde kullanmış. dikkat çekmek için Karakteri göstermişler, çok abartıyorsunuz, bu sadece bir pazarlama taktiği ve oyunun hikayesiyle tamamlanırsa mükemmel bir oyun olacağını düşünüyorum, mutlaka alacağım. bu Benim fikrim eğer güzel olursa alıcağım siz neler düşünüyorsunzu sizce bu bir ırkçılık mı bu arada lütfen şey falan demeyin siyah tenli osmanl karakteri çıksa aynı tepkiyi verirmiydin fln arkadaşlar evet verirdim çünkü bizim tarihimizde öyle bişi geçmiyor diyelimki geçiyor SÖZDE siyahi samuray kadar bilinmiyordur bence gayet güzel bi pazarlama ben mekaniklerde valhala çıkması değilde şöyle güzel bişiler olursa almayı düşünüyorum tabi birazda uygun fiyatlı olursa buyrun buda fragmanın linki