bende bi saat önce fln bi japon bi arkadaş söyledi aynn şunu kpyala yapıştır atıcağım çeviri youtube çevirisi
NOT:bilginin doğrulu kesin değil o japon arkadaş söyledi ssleri var
japonca sanırım;
彼らはインタビューで「日本人は感情移入できない。私たちの侍を探す必要があった」と言って、弥助を起用しました。これが差別でないなら、なにが差別なんですか?それに加えて歴史では弥助は侍ではありません。アサシンクリードはしっかりと時代考証をするシリーズなのにも関わらず、UBIは弥助が侍であることを“事実”であると述べています。これは意図的な歴史の改竄と捉えられてもおかしくありません。それに、この動画を見る限り日本に対する愛着や作り込みなどは全く感じず、ただ黒人を主人公にするために弥助という歴史の人物を使っているようにしか見えない。まだハリウッドのネオンが光り輝くフェイクの日本の方が日本に対する愛着や愛情を感じるくらいです。以上が差別だと感じている理由です。差別だと感じないのはあなたが日本人ではないからでしょう
türkçe hali
Bir röportajda, "Japon halkı empati yeteneğinden yoksundur. Kendi samurayımızı bulmamız gerekiyordu" dediler ve bu yüzden Yasuke'yi görevlendirdiler. Bu ayrımcılık değilse nedir?Ayrıca Yasuke tarihte bir samuray değildir.Assassin's Creed, tarihi geçmişi derinlemesine inceleyen bir seri olsa da UBI, Yasuke'nin bir samuray olduğunu "gerçek" olarak belirtiyor.Bu, tarihin kasıtlı olarak çarpıtılması olarak yorumlanabilir.Ayrıca, bu videoyu izlerken Japonya'ya dair herhangi bir bağlılık hissetmiyorum ya da bu konuda ayrıntılı bir şey hissetmiyorum; sanki siyahi bir kişiyi ana karakter yapmak için Yasuke adlı tarihi bir figürü kullanıyorlar gibi görünüyor.Japonya'ya, Hollywood'un neon ışıklarının hala parladığı sahte Japonya'dan daha fazla bağlılık ve sevgi duyuyorum.Bu yüzden ayrımcılık olduğunu düşünüyorum.Ayrımcılığa maruz kalmamanızın nedeni muhtemelen Japon olmamanızdır.