Aygıt yöneticinden tpmmsürücüsünü kaldır yeniden başlat oto yükler ben öyle yapmıştım- <Event xmlns=" ">
- <System>
<Provider Name="TPM" Guid="{1b6b0772-251b-4d42-917d-faca166bc059}" />
<EventID>14</EventID>
<Version>0</Version>
<Level>2</Level>
<Task>0</Task>
<Opcode>0</Opcode>
<Keywords>0x8000000000000000</Keywords>
<TimeCreated SystemTime="2025-08-14T17:39:37.7092800Z" />
<EventRecordID>2995</EventRecordID>
<Correlation />
<Execution ProcessID="4" ThreadID="428" />
<Channel>System</Channel>
<Computer>mt09kedy</Computer>
<Security UserID="S-1-5-18" />
</System>
- <EventData>
<Data Name="driverFile">0x22</Data>
<Data Name="lineNumber">713</Data>
<Data Name="Data">22</Data>
</EventData>
</Event>
xml görüntüsü bu bir tane tpm hatasının
Aygıt yöneticinden tpmmsürücüsünü kaldır yeniden başlat oto yükler ben öyle yapmıştım
dehşet atıyor hocam halaAygıt yöneticinden tpmmsürücüsünü kaldır yeniden başlat oto yükler ben öyle yapmıştım
evet ondada atıyorvalorant oynuyormusunuz
tpm hatasi valorant ile ilgili sizin cokme probleminiz farkli tpmden valorant tpm hatasi veriyor ama etkilemiyor bendedeevet ondada atıyor
tpm 2.0 var nedenki acabatpm hatasi valorant ile ilgili sizin cokme probleminiz farkli tpmden valorant tpm hatasi veriyor ama etkilemiyor bendede
valorantin sorunu o ya hata veriyor ama duzgun calisiyo yani bendede var aynilari girincetpm 2.0 var nedenki acaba
bende düzgünde çalışmıyor şu aralar düzeldide bi restart attımmıu oyundan atıp atıp dutuyorvalorantin sorunu o ya hata veriyor ama duzgun calisiyo yani bendede var aynilari girince Alıntıyı görüntüle
ben sey icin demistim o hatayi verdiginde duzgun calisiyor yani sizin oyundan atma durumunuz farkli bir sorun olabilir belki diyebende düzgünde çalışmıyor şu aralar düzeldide bi restart attımmıu oyundan atıp atıp dutuyor
hmm tamamdır hocamben sey icin demistim o hatayi verdiginde duzgun calisiyor yani sizin oyundan atma durumunuz farkli bir sorun olabilir belki diye
Beyler durum harbi çığırından çıktı gibi dakka başı bilr değil çok daha fazla arıyor oyundam bazen atmıyor falan kafasına göre lütfen çözüm paylaşım lolde hata vwröeden atıyor oyundanAlıntıyı görüntüle
sebebi nedir oyunlardan aşırı atıyor ara sıra düzeliyor hata falanda vermyor atarken genelde tpm 2.0 açık uefı devrede bıos ekran kartı drıverı guncel 2 gün ardarda format attım düzelmedi
çözebildin mi?hmm tamamdır hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bey
Beyler durum harbi çığırından çıktı gibi dakka başı bilr değil çok daha fazla arıyor oyundam bazen atmıyor falan kafasına göre lütfen çözüm paylaşım lolde hata vwröeden atıyor oyundan