Ben Tümay
80+ Bronze
Dahası
Allah çarpsın Türk dizisi çıkar bundan, bence olayı şirketlere satın
Nereden ulaşabilirim hocam? MSOWLSLWLAŞDAllah çarpsın Türk dizisi çıkar bundan, bence olayı şirketlere satın
Murat abi duysa ters döner@Marianoly hocam önce davranında başkası senaryoyu satıp paraları kırmasın
Aklıma murat soner geldi niyeyse
Olurbence erkek olursa Ismail Ahmad Kanabawi olsun
kız yeğenlerimiz 8 yaşını geçmeden haber edinazgın herif bırak bu konuyu adam çıtırından yengemizi kendisine çekiyor bu gidişle 1-2 tane yeğenimizi görürüz (!)
çeyrek takarız böyle aileler zor oluşurkız yeğenlerimiz 8 yaşını geçmeden haber edin
Şu geldi aklımaçeyrek takarız böyle aileler zor oluşur
Hocam asla kasan biri olmadım bu zamana kadar, karşı cinsin yanında eli ayağı titreyen biri değilim. Şimdi benim aklımda triko kazak falan giymek vardı fakat gömlek güzel olabilir. Dediğiniz gibi ev içinde olmadığım sürece dışarda eşofman giymem, genelde geniş pantolonlar falan giydiğim için rahat oluyorum zaten. Saat takan biri değilim (bileklerim çok ince olduğu için saat takmıyorum) onun yerine bileklik falan takıyorum. Koku olarak parfümüm dibi görmüş, yenisi alacak para kalmadı elimde mecbur babamın parfümünü kullanacağım.Bence altına güzel bir siyah pantolon. Üstüne de beyaz gömlek veya açık tonlarda bir tişört giyin. Takı olarak saat takmanız yeterli olacaktır. Abartıya kaçmaya gerek yok. Rahat olun biraz. Saat takan bir insan değilseniz bileklik vs. Takabilirsiniz. Ayrıca farklı şeyler giymeye çalışın. Onun sizin üstünüzde görmediği bir şey giymeye çalışın. Ama dediğim gibi çok kasmanıza gerek yok. Zaten eşofman giyecek birine benzemiyorsunuz. Az çok farkındasınız. Aklınızda 2-3 kombin oluşturun ve deneyin hangisi en çok hoşunuza giderse onu giyin. Güzel kokmayı da ihmal etmeyin. Şimdiden bol şans diliyorum.
Hocam asla kasan biri olmadım bu zamana kadar, karşı cinsin yanında eli ayağı titreyen biri değilim. Şimdi benim aklımda triko kazak falan giymek vardı fakat gömlek güzel olabilir. Dediğiniz gibi ev içinde olmadığım sürece dışarda eşofman giymem, genelde geniş pantolonlar falan giydiğim için rahat oluyorum zaten. Saat takan biri değilim (bileklerim çok ince olduğu için saat takmıyorum) onun yerine bileklik falan takıyorum. Koku olarak parfümüm dibi görmüş, yenisi alacak para kalmadı elimde mecbur babamın parfümünü kullanacağım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
@Kara* Sizde bir bakın Ne giyeyim yarın?
Hocam korkup kaçmasınAlıntıyı görüntüle
yanlara tak akrepleri kızla öyle buluş!
Hocam yarın için başarılar diliyorum güncellemeyi unutmaHocam korkup kaçmasın