Neler Yeni

Öneri OLED Monitör Tavsiyeleri

Ayskan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Kaan Karakas
İlgilendiği Kategoriler
Fly
Instagram
kaaaan846
Steam
Ayskan
Facebook
kaan.karakas34
Discord
Ayskan#5017
Bütçe
150000
Merhaba,

Sistemim için güzel bir OLED erkan düşünüyorum. Ancak çok fazla gidip geliyorum markalar arasında. Günlük kullanımım 8-10 saat arası oluyor.
ASUS gerçek 10-bit değerleri verebiliyor. MSI için mesela çok iyi soğutması olduğunu tahmin ediyorum. Bir yandanda G-Sync uyumluluğu tam olsun istiyorum. Başka bir yanım Curved'de olsun istiyor o zaman samsunga bakıyorum falan böyle gidip geliyorum.
Ya da IPS panelmi önerirsiniz ama ciddi renk farkları mevcut.

Şu anda bilgisayarı 1080p de kullanıyorum. Biraz daha beklemek mantıklı mı sizce?

Sistem özellikleri.
i7 14700KF.
RTX 4090.
64 GB RAM.
Z790 Aorus Master.
990Pro SSD.

BabaVoss7

80+ Silver
eğer yüksek parlaklık seviyorsan şuan için oled bence pek mantıklı değil ama düşükte kullanırım diyosan risk şansına bağlı yok gibi bişey. bende g8 oled var samsungun ben aşırı memnunum. tavsiye ederim en son 28lere filan inmiştide. ultrawide 175 2 k daha ne olsun. samsung genel olarak monitörlerine akıllı tv özelliğide koyuyor ben onuda çok kullanıyorm o yzden daha cezbedici oluyor bana göre. diğer çoğu markayada zaten samsung satıyo panelleri.
oled kullanınca ips kullasın gelmez bunu herkes der zaten cidden öyle. film izlemek ciddi zevkli oyunlar zaten..

Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
Berkay Şenocak
İlgilendiği Kategoriler
Monitör, Ekran kartı, Overclock, Undervolt
Çift 27 inc gibi düşün samsung g9 oled 49 incj smart olanı mevcut

Selim Ege Aydemir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Selim Ege Aydemir
Merhaba,

Sistemim için güzel bir OLED erkan düşünüyorum. Ancak çok fazla gidip geliyorum markalar arasında. Günlük kullanımım 8-10 saat arası oluyor.
ASUS gerçek 10-bit değerleri verebiliyor. MSI için mesela çok iyi soğutması olduğunu tahmin ediyorum. Bir yandanda G-Sync uyumluluğu tam olsun istiyorum. Başka bir yanım Curved'de olsun istiyor o zaman samsunga bakıyorum falan böyle gidip geliyorum.
Ya da IPS panelmi önerirsiniz ama ciddi renk farkları mevcut.

Şu anda bilgisayarı 1080p de kullanıyorum. Biraz daha beklemek mantıklı mı sizce?

Sistem özellikleri.
i7 14700KF.
RTX 4090.
64 GB RAM.
Z790 Aorus Master.
990Pro SSD.
150000 mi ben mi yanlış görüyorum bütçeyi

Elinizde idare edebilecek bir monitör varsa Asus'un dual monitörünün Türkiye'ye gelmesini bekleyebilirsiniz. Oled 4k 240hz 1080p 480hz seçeneği sunuyor, istediğiniz modda kullanıyorsunuz. ASUS ROG Swift OLED PG32UCDP modelin yurtdışındaki adı, 1300$'a (44000Tl civarı) satılıyor, Türkiye'de 60-80 bin civarında olacağını düşünüyorum (gelirse).

Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
tahsin özel
Curved olmaz..size yakışacak Asus pg32udcm oled momitörüdür..her anlamda kusursuz

Ayskan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Kaan Karakas
İlgilendiği Kategoriler
Fly
Instagram
kaaaan846
Steam
Ayskan
Facebook
kaan.karakas34
Discord
Ayskan#5017
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
eğer yüksek parlaklık seviyorsan şuan için oled bence pek mantıklı değil ama düşükte kullanırım diyosan risk şansına bağlı yok gibi bişey. bende g8 oled var samsungun ben aşırı memnunum. tavsiye ederim en son 28lere filan inmiştide. ultrawide 175 2 k daha ne olsun. samsung genel olarak monitörlerine akıllı tv özelliğide koyuyor ben onuda çok kullanıyorm o yzden daha cezbedici oluyor bana göre. diğer çoğu markayada zaten samsung satıyo panelleri.
oled kullanınca ips kullasın gelmez bunu herkes der zaten cidden öyle. film izlemek ciddi zevkli oyunlar zaten..
Renkler için çok istiyorum açıkcası. Gerçek karanlık falan. Arkadaşta G7 vardı aklım kaldı aslında. Bilemiyorum çok iyi araştırıp almak gerekli.

Çift 27 inc gibi düşün samsung g9 oled 49 incj smart olanı mevcut
Bunu gördüm ama bu çok basık kalıyor gibi değil mi? Yani alt-üst orantısına göre sanki fazla geniş gibi :)

150000 mi ben mi yanlış görüyorum bütçeyi
Evet doğru görüyorsunuz :) Bütçe sınırım yok demek istiyorum aslında.

Elinizde idare edebilecek bir monitör varsa Asus'un dual monitörünün Türkiye'ye gelmesini bekleyebilirsiniz. Oled 4k 240hz 1080p 480hz seçeneği sunuyor, istediğiniz modda kullanıyorsunuz. ASUS ROG Swift OLED PG32UCDP modelin yurtdışındaki adı, 1300$'a (44000Tl civarı) satılıyor, Türkiye'de 60-80 bin civarında olacağını düşünüyorum (gelirse).
Evet elimde Aryond A27 var. İdare ediyorum
hiç bişey görmüyorum monitör aşırı kötü :D Bu monitöre baktım gerçekten çok güzel duruyor. Ayrıca AI asist vs varmış. Biraz daha bekleyebilirim heralde.
Curved olmaz..size yakışacak Asus pg32udcm oled momitörüdür..her anlamda kusursuz
Bu da diğer arkadaşın önerdiği gibi baya iyi sanırsam çok benzer özellikleri var. AI asist yok galiba onada gerek varmı mechul tabii ki. Bakmadım tam detaylı o AI asiste. Bir bakalım

Önerileriniz için herkese teşekkür ederim.

Top Bottom