Neler Yeni

Yardım Ölü Samsung J7 tamiri..

requim

80+
Daha kötü halde. Bu telefonun yeri ayrı çünkü gerçekten çok iyi bir cihazdı. Annem kullanıyordu, şuan hala yaptırsak ya falan diyor. Yaptırıp hediye etmek istiyorum. Ayrıca evet, veriler önemli. Muhtemelen anakartta - işlemcide bir şey yok çünkü darbe tam ortadan alınmış.
sen yinede bir baktır ona göre tamirini yaptırırsın

xTURANN

80+ Silver
1674564902062.png
1674564922878.png

Önden ve arkadan böyle. Pile kadar darbe işlemiş. Ama sağlam :(

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop

xTURANN

80+ Silver
He pardon şimdi kasa ekran arka kapak birlikte değişirse çok tutma batarya zaten sende varmış şarj soketde sorunlumu
Batarya zaten varda darbeye bağlı şişiklik var biraz, fakat kullanımda bir sorun teşkil etmiyor. Şarj soketi de muhtemelen sorunsuz.

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
Alıntıyı görüntüle
Resmi internetten aldım. Ekran aynen böyle, ortasından bir darbe var, arkasına kadar. Şey gibi düşünün, bıçağı sokmuşlar arkasından çıkmış. Telefon çalışıyor ama. Bataryayı taktım açmaya çalıştım açıldı, bildirimler geliyor. Tabii ekran olmadığı için bir şey yapamıyorum. İçerisindekiler çok önemli. Telefon paramparça olmadan önce hatasızdı, donma kasma olmadan kullanılıyordu.. Şimdi tamir ettirmeye değer mi ? Anakart - wifi gibi devreler hariç tüm herşeyi değişecek, kasa ekran falan. Sizce kaça patlar ?
Bence uğraşma sıfırı para etmiyor ki artık bunların tamiri iş görsün bendede j6 var artık bu cihazlar yaşlandı.

Furkanozr

80+ Silver
Batarya zaten varda darbeye bağlı şişiklik var biraz, fakat kullanımda bir sorun teşkil etmiyor. Şarj soketi de muhtemelen sorunsuz.
Bence ekran değiştirsen yeterli istersen arka kapak ve kasada alırsın tamiri sen yap ama tamirci fazla para alır

BayZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
352
İsim
Ziya Yılmaz
Daha kötü halde. Bu telefonun yeri ayrı çünkü gerçekten çok iyi bir cihazdı. Annem kullanıyordu, şuan hala yaptırsak ya falan diyor. Yaptırıp hediye etmek istiyorum. Ayrıca evet, veriler önemli. Muhtemelen anakartta - işlemcide bir şey yok çünkü darbe tam ortadan alınmış.
bende bu cihazdan var yurt dışı cihazıydı imei atılacak sorunsuz bi sor nasıl olacaksa sana gönderebilirim

Top Bottom