Neler Yeni

Olur bakarız ne demek

2mApoo

80+ Silver
1.5 yıldır buradayim zaten yazmadan onceki gece rüyama girdi bu arada keske ayni ruyayi birdaha görebilsem
Olm o tarz rüyaladan sonra uyandıktan sonra gelen üzüntü hissi <<<<<<<<<<<<
Sen hiç rüyanda eskisi gibi olduğunuzu gördün mü ? Çünkü ben gördüm ve 3 gün çıkamadım etkisinden :(

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,407
İsim
Diyarhan
1.5 yıldır buradayim zaten yazmadan onceki gece rüyama girdi bu arada keske ayni ruyayi birdaha görebilsem
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam hepsi olabilir dediginiz gibi evet bana deger vermiyor bakit ayırmıyor
Yakın arkadaş olarak görse de vakit ayırırdı bana göre. Ya sizin ilginizi farketti kendinden soğutuyor yada ilgisizlik. Herkese öyle mi? Siz daha iyi anlarsınız tavırlarını.

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,953
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
Yakın arkadaş olarak görse de vakit ayırırdı bana göre. Ya sizin ilginizi farketti kendinden soğutuyor yada ilgisizlik. Herkese öyle mi? Siz daha iyi anlarsınız tavırlarını.
Başkasına karsi nasil bilmiyorumda bugün gercekten bi yere gitmis ailesiyle

Ümit vermiyor gibime geldi benden bisi bekleme diyor gibi

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,407
İsim
Diyarhan
Başkasına karsi nasil bilmiyorumda bugün gercekten bi yere gitmis ailesiyle

Ümit vermiyor gibime geldi benden bisi bekleme diyor gibi
Yakın arkadaş olarak rol alın aynı kalırsa size karşı 0 demektir. Eğer arkadaş olarak size karşı ilgisi olursa orda karar size kalmış. Arkadaş kalmak size sorun olmazsa öyle kalırsınız aslında iki sonuçta aynı kapıya çıkıyor.

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,971
İsim
tümen dağ
Acele etmedemek

Mehmetcan_kok_3449

80+ Bronze
Aşkından ölüp bittigim kıza açılıp red yememek icin ilerletmeye çalışıyorum ara ara tatli iltifatlar vs dun cesaretimi topladim bi aktivite önerdim olur bakariz dedi belirsizlige gelmek istemedigim icin kesin karar ver demeye çalıştım görüldü atmamak icin mesaji begenip kaçtı daha bowling konusunu acmam gelmek istemiyo galiba ben yazmadikcada yazmiyor ne yapmaliyim (son mesajdan sonra seni seviyorum diyip açılmak geldi aklima en kötü reddeder unutmaya çalışırım diye düşündüm ama elim gitmedi)
Kardeşim kimse unutulmaz değildir elbet unutulur yazmıyorsa ondan olmaz zaten bosver ve "ne zaman müsait olursun" yazmışsın öyle yazmayıp alfalığını sergileyip "haftaya boşum bowlinge gidelim" deseydin şuan kollarındaydı bas engeli geç zaman kaybetme

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,101
İsim
Zeki Müren
Aşkından ölüp bittigim kıza açılıp red yememek icin ilerletmeye çalışıyorum ara ara tatli iltifatlar vs dun cesaretimi topladim bi aktivite önerdim olur bakariz dedi belirsizlige gelmek istemedigim icin kesin karar ver demeye çalıştım görüldü atmamak icin mesaji begenip kaçtı daha bowling konusunu acmam gelmek istemiyo galiba ben yazmadikcada yazmiyor ne yapmaliyim (son mesajdan sonra seni seviyorum diyip açılmak geldi aklima en kötü reddeder unutmaya çalışırım diye düşündüm ama elim gitmedi)
Kank seni kenara atmış da sen de bir anda yaz yarın saat 2 filan yaz gidiyoruz yaz gelecek misin hayır derse boşver

Evet hic bi sekidle ilgisini çekemiyorum okula japon balığı bile götürdüm balikla fotoğraf cekindiler bisiler yaptilar benle yine konu bana gelmedi

Hocam fitness salonuna gittim 3 aylığı 780tl olmuş teklif edip red yiyip oraya mi gitsem
Muhabbeti kendi yapabildiğin şeylere götürmelisin ortak arkadaşlarla konuş buluşalım diye ama siz çok konuşmayın sonra onun yeteneklerinde konuş anlatsın o anılarını sor anlatsın kendini konuşturan erkeklere bayılıyorlar aralarda sen de o işten anlıyorsan kendinden de serp birazcık kendini de göstermiş oluyorsun

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,814
İsim
MehmedVII
Engel.

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,953
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
Discord
Alperburaks
Yaşınız kaç
16

Kardeşim kimse unutulmaz değildir elbet unutulur yazmıyorsa ondan olmaz zaten bosver ve "ne zaman müsait olursun" yazmışsın öyle yazmayıp alfalığını sergileyip "haftaya boşum bowlinge gidelim" deseydin şuan kollarındaydı bas engeli geç zaman kaybetme
Kibar düzgün bi insan olmak ise yaramıyor mu

Kank seni kenara atmış da sen de bir anda yaz yarın saat 2 filan yaz gidiyoruz yaz gelecek misin hayır derse boşver

Muhabbeti kendi yapabildiğin şeylere götürmelisin ortak arkadaşlarla konuş buluşalım diye ama siz çok konuşmayın sonra onun yeteneklerinde konuş anlatsın o anılarını sor anlatsın kendini konuşturan erkeklere bayılıyorlar aralarda sen de o işten anlıyorsan kendinden de serp birazcık kendini de göstermiş oluyorsun
Daha gelicek misin vs diye sormam gelmek istemiyor çünkü

Tamamdir

atachu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
ata erdem
yazma bu kıza tüm ilgiyi kes o sana yazarsa devam et yazmazsa bırak bundan olmaz

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,953
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
Discord