Neler Yeni

Omega-S Sistem Aldım Fakat Sistem Çok Fazla Isınıyor!

brycexyz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Burak D
Soğumasını bekleyin biraz. Hemen açılmaz o kadar yüksek sıcaklıklara çıkıp kapandıktan sonra.

Morfin09

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Salih Yalabık
Asıl mesele neden anakart üzerine HDMI kablosunu taktınız işlemci apu işlemci değil ki Zaten ilk aldığınızda testleri yapıp sıkıntılı bir durum var ise kurcalamadan mevzuyu yollamaniz gerekiyor idi sistemi zaten test yapıyorsanız çıkan sonuçların ne denli iyi veya kötü olduğunu gözlemlemiş olsanız gerek ama olmadık yerlere kablo takarak olmaz bu işler donanım arşivi ne güvendim konusunda bileşenler ve parçalar aldığında 1 hafta sonra sıkıntı çıkarabilir bunun sorumlusu donanım arşivi değildir. Baştan aşağı hem anakarta hdmı takma hem söylemler cidden tuhaf
hocam zaten test yapıyordum test programı kurdum oyuna gırdım msı afterburner ıslemcının 105 oldugunu gosterdı oyunu hemen kapatmak ıstedım kapatamadan pc kendını kapattı bıdahada goruntu gelmedı olay bu suanda goruntu gelmıyor ıcını acıp parcalarla felan oynamadım kurcalamadım sadece ekran kartını taktım yan kapagını kapattım o kadar apudan goruntu almak ıstedım ama apu olmadıgı ıcınde goruntu alamadım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Soğumasını bekleyin biraz. Hemen açılmaz o kadar yüksek sıcaklıklara çıkıp kapandıktan sonra.
aksam bıdaha denıycem bakalım dedıgınız gıbı mı olucak

İşlemci o sıcaklıklarda yanmaz kendini korumak için otomatik kapatmıştır sistemi,itopyayla iletişime geçin.
Alıntıyı görüntüle
Bu görsel benim işlemcimin sıcaklığıydı durumlarımda görebilirsin :D
yha hocma garip görselde donanım arsıvının vıdeosunda bu ıslemcı en maks 76 dereceyı gordu bende 100 derece 105 dercelerde calısıyor anormallık var pc sadece 3 saat acık kaldı

WhoCares

80+ Gold
masaüstünde 105 derece yanlış bir şey yapmadıktan o derecelere çıkması imkansız gibi laptop desen anlarımda

Morfin09

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Salih Yalabık
masaüstünde 105 derece yanlış bir şey yapmadıktan o derecelere çıkması imkansız gibi laptop desen anlarımda
hocam ss aldım ama pc suanda goruntu gelmedıgı ıcın ss ler o pcde kaldı ama afterburnerde 105 derece gordum yanı ben overclock felan gıbı seylerden anlamam nasıl yapıldıgını bılmem hıcbır ozel ayar felan yapmadım

Nightless

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,600
İsim
Serkan FETVACI
hocam zaten test yapıyordum test programı kurdum oyuna gırdım msı afterburner ıslemcının 105 oldugunu gosterdı oyunu hemen kapatmak ıstedım kapatamadan pc kendını kapattı bıdahada goruntu gelmedı olay bu suanda goruntu gelmıyor ıcını acıp parcalarla felan oynamadım kurcalamadım sadece ekran kartını taktım yan kapagını kapattım o kadar apudan goruntu almak ıstedım ama apu olmadıgı ıcınde goruntu alamadım

yha hocma garip görselde donanım arsıvının vıdeosunda bu ıslemcı en maks 76 dereceyı gordu bende 100 derece 105 dercelerde calısıyor anormallık var pc sadece 3 saat acık kaldı
Fanların hızı ne durum da dönüyor mu?
Ek olarak olmadı kasanın yan panelini açık tutun. Ürünü fazla kurcalama yapmayın yarın direk ürünü yollayın. Ek olarak anakart üzerinden görüntü alamazsınız işlemci bu olayı desteklemiyor.

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci

Fan oturmayınca öyle oluyor siz uğraşmayın daha çok itopya servisi arayın onlar söyler ne yapmanız gerektiğini.

Morfin09

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Salih Yalabık
Fanların hızı ne durum da dönüyor mu?
Ek olarak olmadı kasanın yan panelini açık tutun. Ürünü fazla kurcalama yapmayın yarın direk ürünü yollayın. Ek olarak anakart üzerinden görüntü alamazsınız işlemci bu olayı desteklemiyor.
hocam sıstemı actığımda tüm fanlar normal hızda dönüyor hicbir sıkıntı yok fanlarda tek düşünebildiğim termal macunu acaba sürülmedi mi pek bilgim olmadıgı ıcın parcaları kurcalamadım ıslemcının desteklemediğini simdi ögrendim onu bilmiyordum

Fan oturmayınca öyle oluyor siz uğraşmayın daha çok itopya servisi arayın onlar söyler ne yapmanız gerektiğini.
hocam fanlar vıdaları oturmustu ekran kartı takarken soyle bır goz atmıstım vıdalar takılı ama macun suruldu mu yoksa unutuldu mu bılmıyorum

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
hocam sıstemı actığımda tüm fanlar normal hızda dönüyor hicbir sıkıntı yok fanlarda tek düşünebildiğim termal macunu acaba sürülmedi mi pek bilgim olmadıgı ıcın parcaları kurcalamadım ıslemcının desteklemediğini simdi ögrendim onu bilmiyordum

hocam fanlar vıdaları oturmustu ekran kartı takarken soyle bır goz atmıstım vıdalar takılı ama macun suruldu mu yoksa unutuldu mu bılmıyorum
Vidayla alakası yok blok tam oturmamışsa fayda etmez,attığım görselde bende vidaları sıktım ama blok oturmamış o yüzden öyleydi.Servisi arayıp öyle yazar mısınız ?

Morfin09

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Salih Yalabık
Vidayla alakası yok blok tam oturmamışsa fayda etmez,attığım görselde bende vidaları sıktım ama blok oturmamış o yüzden öyleydi.Servisi arayıp öyle yazar mısınız ?
yarın itopya ile iletisime gecıcegım hocam bakalım yani kursagımızda kaldı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,056,867
Üyeler
167,898
Son üye
dogansoftware
Top Bottom