Neler Yeni

🔥İndirim Omo Active Toz Çamaşır Deterjanı Renkliler İçin 9 KG 246tl

GirayHan

80+ Platinum

Karacabey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
731
İsim
Abdullah
İsrailin çocuklara sıktığı mermiye, cephaneye katkı sağlamak isteyen alsın.

brwscter2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
299
İsim
Mert
Hocam okey haklısınız hatta ben bile bu Savaş başladığından beri İsrail temelli ürünlerin yanından dahi geçmiyorum ancak çokda katkısı yok Zaten alacakları desteği ABD den alıyorlar aldığınız bu 9kg deterjan adamların bir mermisi daha etmiyor o yüzden bana anlamsız geliyor bende almıyorum zaten ama değişik bir durum

sense1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Ali Munzur Kılınç
adamlar elinden stok çıkarıyor biz de bir şekilde temel ihtiyaçlarımızı alıp geçinmeye çalışıyoruz yani bunu alınca direkt mermi katkısı yapmıyorsun. Bu ürün çoktan ülkeye ithal edilmiş oluyor. Savaşı kimse desteklemez israil gibi bir ülkeyi vicdanı olan kimse desteklemez ama bu konuyu buraya çekmeniz bana saçma geldi açıkçası :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
192
İsim
M. Ali ARSLAN
ise yaramiyor deyip salmayin, cozumuz banane derken, disimizi sikarak almadigimiz urunlerin ne ettigini sadece marka sahibinin ismini ve hisse kelimesini yanyana kotup aratin, nelere yetebiliyoruz gorun. vicdanimiz yalan soylemez, ettgimiz kadari bosa gitmez insAllah.

konu sahibine emegi icin tesekkurler, sadece hatirlatma bizimkisi

Karacabey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
731
İsim
Abdullah
Hocam okey haklısınız hatta ben bile bu Savaş başladığından beri İsrail temelli ürünlerin yanından dahi geçmiyorum ancak çokda katkısı yok Zaten alacakları desteği ABD den alıyorlar aldığınız bu 9kg deterjan adamların bir mermisi daha etmiyor o yüzden bana anlamsız geliyor bende almıyorum zaten ama değişik bir durum
Sen bir bireysin senin gibi bir çok kişi olursa zaten etkili olur. Boşuna indirim yapmıyorlar. Resmen parayla insan sınıyorlar
Mesaj otomatik birleştirildi:

adamlar elinden stok çıkarıyor biz de bir şekilde temel ihtiyaçlarımızı alıp geçinmeye çalışıyoruz yani bunu alınca direkt mermi katkısı yapmıyorsun. Bu ürün çoktan ülkeye ithal edilmiş oluyor. Savaşı kimse desteklemez israil gibi bir ülkeyi vicdanı olan kimse desteklemez ama bu konuyu buraya çekmeniz bana saçma geldi açıkçası :)
Sen bunu alırsan yenileri gelmeye devam edecek

brwscter2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
299
İsim
Mert
Tabi çoğunluk uyuyor ve bir farkındalık yarattık gerçekten ancak ben çokda etkili olmadığını düşünüyorum ve üzülüyorum,çok fazla politika yapmak istemem tarih bilenler bilir zaten ben Filistin'e acımıyorun oradaki sivil halk ve günahsız insanlara yanıyorum:(

GirayHan

80+ Platinum
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ise yaramiyor deyip salmayin, cozumuz banane derken, disimizi sikarak almadigimiz urunlerin ne ettigini sadece marka sahibinin ismini ve hisse kelimesini yanyana kotup aratin, nelere yetebiliyoruz gorun. vicdanimiz yalan soylemez, ettgimiz kadari bosa gitmez insAllah.

konu sahibine emegi icin tesekkurler, sadece hatirlatma bizimkisi
rica ederim hocam nazik yorumun için de ben teşekkür ederim.

umarım bazıları seni örnek alır. bize vatan haini muamalesi yapmayı bırakır artık.

İnsanların özgür düşüncelerine saygım var isteyen istediği ürünü alıp almama konusunda özgürdür.
Bu konuda insanlara baskı kuran kişilerden haz etmiyorum keza bu karşı tarafın aklına ve zekasına saygısızlıktır.Ayrıca ekonominin durumu belli insanlar evlerine ekmeği zor götürüyor iken 50 100 liranın peşine düşmüşler ordan burdan kısarak kendi ev ekonomilerini yaratma derdindeler... Bu sebeble paylaşıyorum yoksa apolitik biriyim benim için vatanımın geleceği esastır ben biraz daha soğuk kanlı bakıyorum bu olaylara Mesleğim gereği. Ama almayın destek olmayalım demekte hür bir fikri ifadedir saygı duyuyorum.

Boykot konusunda kişisel görüşüm incirlik üssü geçici olarak kapatılmadan israil'e hiç bir yaptırımın gerçekleştirilemeyeceği yönündedir. Amerika var olduğu sürece ne yazık ki israil de var olmaya devam edecektir. İsrail'in finansör'ü bizlerin satın aldığı 3-5 yahudi markası firmalar değil, emperyalist amerika ve onun avrupa uşağı sahte hümanizm pompalayan iki yüzlü ülkelerdir. Tam olarak ciddi bir nota verilmeden israil saldırılarını durdurmayacaktır. Bu notayı vermesi gereken ülke'de türkiyedir.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Mehmet Çelik
85 milyonluk ülkeyiz. Bizim sıkı bir şekilde yapacağımız boykot herşeyi değiştirir. Akıllı ve vicdanlı olalım.

Top Bottom