GirayHan
80+ Platinum
Hocam okey haklısınız hatta ben bile bu Savaş başladığından beri İsrail temelli ürünlerin yanından dahi geçmiyorum ancak çokda katkısı yok Zaten alacakları desteği ABD den alıyorlar aldığınız bu 9kg deterjan adamların bir mermisi daha etmiyor o yüzden bana anlamsız geliyor bende almıyorum zaten ama değişik bir durumİsrailin çocuklara sıktığı mermiye, cephaneye katkı sağlamak isteyen alsın.
adamlar elinden stok çıkarıyor biz de bir şekilde temel ihtiyaçlarımızı alıp geçinmeye çalışıyoruz yani bunu alınca direkt mermi katkısı yapmıyorsun. Bu ürün çoktan ülkeye ithal edilmiş oluyor. Savaşı kimse desteklemez israil gibi bir ülkeyi vicdanı olan kimse desteklemez ama bu konuyu buraya çekmeniz bana saçma geldi açıkçasıİsrailin çocuklara sıktığı mermiye, cephaneye katkı sağlamak isteyen alsın.
Sen bir bireysin senin gibi bir çok kişi olursa zaten etkili olur. Boşuna indirim yapmıyorlar. Resmen parayla insan sınıyorlarHocam okey haklısınız hatta ben bile bu Savaş başladığından beri İsrail temelli ürünlerin yanından dahi geçmiyorum ancak çokda katkısı yok Zaten alacakları desteği ABD den alıyorlar aldığınız bu 9kg deterjan adamların bir mermisi daha etmiyor o yüzden bana anlamsız geliyor bende almıyorum zaten ama değişik bir durum
Sen bunu alırsan yenileri gelmeye devam edecekadamlar elinden stok çıkarıyor biz de bir şekilde temel ihtiyaçlarımızı alıp geçinmeye çalışıyoruz yani bunu alınca direkt mermi katkısı yapmıyorsun. Bu ürün çoktan ülkeye ithal edilmiş oluyor. Savaşı kimse desteklemez israil gibi bir ülkeyi vicdanı olan kimse desteklemez ama bu konuyu buraya çekmeniz bana saçma geldi açıkçası
rica ederim hocam nazik yorumun için de ben teşekkür ederim.ise yaramiyor deyip salmayin, cozumuz banane derken, disimizi sikarak almadigimiz urunlerin ne ettigini sadece marka sahibinin ismini ve hisse kelimesini yanyana kotup aratin, nelere yetebiliyoruz gorun. vicdanimiz yalan soylemez, ettgimiz kadari bosa gitmez insAllah.
konu sahibine emegi icin tesekkurler, sadece hatirlatma bizimkisi