Neler Yeni

ön ödemeli kart önerisi.

Sir Cem T-oker

80+ Gold
ininal benzeri ama ininal gibi sürekli komisyon almayan bir ön ödemeli kart öneris istiyorum. teşekkürler.

furk88

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Ğ
Papara al devam et

diekatze

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
579
İsim
Kerem Uyar
ininal benzeri ama ininal gibi sürekli komisyon almayan bir ön ödemeli kart öneris istiyorum. teşekkürler.
Papara black card alıyorsun, cashback olayıda var. 18 yaş altı için harika. 18 yaş üstü için kesinlikle ENPARA.

Sir Cem T-oker

80+ Gold
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ne kadar ve ne sıklıkla komisyon kesiyor papara veya tosla?

diekatze

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
579
İsim
Kerem Uyar

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,535
İsim
Olcay akbulut
tosla kullanıyorum, paparadan geçtim şahsen çok daha iyi kampanyalara sahip ilk aldığım vakit yemek almak için kullandım yemek tutarı 22 tl bir şeydi cashback 2.2 tl verdi ve ilk harcamam olduğu içinde 20 tl vermişlerdi yemek bedavaya gelmişti :D ayrıca bu tarz olaylar arada sırada oluyor bi kere de 10 tl indirim varmış haberim yoktu marketten çikolata aldım 3 tl kar elde ettim veya başka bi örnek şokta yüzde 10 indirim vardı sıvı yağ aldık bide başka şeyler makarna salça vs 17 tl cashback verdi şahsen çok iyi
Mesaj otomatik birleştirildi:

tosla kullanıyorum, paparadan geçtim şahsen çok daha iyi kampanyalara sahip ilk aldığım vakit yemek almak için kullandım yemek tutarı 22 TL bir şeydi cashback 2.2 TL verdi ve ilk harcamam olduğu içinde 20 TL vermişlerdi yemek bedavaya gelmişti :D ayrıca bu tarz olaylar arada sırada oluyor bi kere de 10 TL indirim varmış haberim yoktu marketten çikolata aldım 3 TL kar elde ettim veya başka bi örnek şokta yüzde 10 indirim vardı sıvı yağ aldık bide başka şeyler makarna salça vs 17 TL cashback verdi şahsen çok iyi
ayrıca rengini çok beğeniyorum <3

Sir Cem T-oker

80+ Gold
Papara mobil uygulamasından.

çok güzelmiş. her şey ücretsiz maşallah.

tosla kullanıyorum, paparadan geçtim şahsen çok daha iyi kampanyalara sahip ilk aldığım vakit yemek almak için kullandım yemek tutarı 22 TL bir şeydi cashback 2.2 TL verdi ve ilk harcamam olduğu içinde 20 TL vermişlerdi yemek bedavaya gelmişti :D ayrıca bu tarz olaylar arada sırada oluyor bi kere de 10 TL indirim varmış haberim yoktu marketten çikolata aldım 3 TL kar elde ettim veya başka bi örnek şokta yüzde 10 indirim vardı sıvı yağ aldık bide başka şeyler makarna salça vs 17 TL cashback verdi şahsen çok iyi

ayrıca rengini çok beğeniyorum <3
biraz sınırlı bir kart yükleme konusunda sanırım. arkadaşta vardı akbank dışında yükleyemiyordu.

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,535
İsim
Olcay akbulut

biraz sınırlı bir kart yükleme konusunda sanırım. arkadaşta vardı akbank dışında yükleyemiyordu.
yoo ben her türlü atm kullanıyorum bi sorun olmuyor

ama akbank atmsine özel olan uygulamaları var tabii qr kodla çekim yapabiliyorsunuz akbank atmsi olursa ve komisyon oranlarıda değişiyor sanırım belli bi miktardan sonra.
ama dediğim gibi bende öyle bi sorun olmadı başka atmden komisyon alma vs

Top Bottom