Sir Cem T-oker
80+ Gold
ininal benzeri ama ininal gibi sürekli komisyon almayan bir ön ödemeli kart öneris istiyorum. teşekkürler.
Papara black card alıyorsun, cashback olayıda var. 18 yaş altı için harika. 18 yaş üstü için kesinlikle ENPARA.ininal benzeri ama ininal gibi sürekli komisyon almayan bir ön ödemeli kart öneris istiyorum. teşekkürler.
Papara , Toslaininal benzeri ama ininal gibi sürekli komisyon almayan bir ön ödemeli kart öneris istiyorum. teşekkürler.
Papara black card alıyorsun, cashback olayıda var. 18 yaş altı için harika. 18 yaş üstü için kesinlikle ENPARA.
Papara al devam et
PAPARA
Papara mobil uygulamasından.nereden alabilirim ?
ne kadar ve ne sıklıkla komisyon kesiyor papara veya tosla?
tosla kullanıyorum, paparadan geçtim şahsen çok daha iyi kampanyalara sahip ilk aldığım vakit yemek almak için kullandım yemek tutarı 22 tl bir şeydi cashback 2.2 tl verdi ve ilk harcamam olduğu içinde 20 tl vermişlerdi yemek bedavaya gelmişti ayrıca bu tarz olaylar arada sırada oluyor bi kere de 10 tl indirim varmış haberim yoktu marketten çikolata aldım 3 tl kar elde ettim veya başka bi örnek şokta yüzde 10 indirim vardı sıvı yağ aldık bide başka şeyler makarna salça vs 17 tl cashback verdi şahsen çok iyiininal benzeri ama ininal gibi sürekli komisyon almayan bir ön ödemeli kart öneris istiyorum. teşekkürler.
ayrıca rengini çok beğeniyorum <3tosla kullanıyorum, paparadan geçtim şahsen çok daha iyi kampanyalara sahip ilk aldığım vakit yemek almak için kullandım yemek tutarı 22 TL bir şeydi cashback 2.2 TL verdi ve ilk harcamam olduğu içinde 20 TL vermişlerdi yemek bedavaya gelmişti ayrıca bu tarz olaylar arada sırada oluyor bi kere de 10 TL indirim varmış haberim yoktu marketten çikolata aldım 3 TL kar elde ettim veya başka bi örnek şokta yüzde 10 indirim vardı sıvı yağ aldık bide başka şeyler makarna salça vs 17 TL cashback verdi şahsen çok iyi
çok güzelmiş. her şey ücretsiz maşallah.
biraz sınırlı bir kart yükleme konusunda sanırım. arkadaşta vardı akbank dışında yükleyemiyordu.tosla kullanıyorum, paparadan geçtim şahsen çok daha iyi kampanyalara sahip ilk aldığım vakit yemek almak için kullandım yemek tutarı 22 TL bir şeydi cashback 2.2 TL verdi ve ilk harcamam olduğu içinde 20 TL vermişlerdi yemek bedavaya gelmişti ayrıca bu tarz olaylar arada sırada oluyor bi kere de 10 TL indirim varmış haberim yoktu marketten çikolata aldım 3 TL kar elde ettim veya başka bi örnek şokta yüzde 10 indirim vardı sıvı yağ aldık bide başka şeyler makarna salça vs 17 TL cashback verdi şahsen çok iyi
Mesaj otomatik birleştirildi:
ayrıca rengini çok beğeniyorum <3
yoo ben her türlü atm kullanıyorum bi sorun olmuyorçok güzelmiş. her şey ücretsiz maşallah.
biraz sınırlı bir kart yükleme konusunda sanırım. arkadaşta vardı akbank dışında yükleyemiyordu.
ama akbank atmsine özel olan uygulamaları var tabii qr kodla çekim yapabiliyorsunuz akbank atmsi olursa ve komisyon oranlarıda değişiyor sanırım belli bi miktardan sonra.çok güzelmiş. her şey ücretsiz maşallah.
biraz sınırlı bir kart yükleme konusunda sanırım. arkadaşta vardı akbank dışında yükleyemiyordu.
kararımı değiştirdim. 1 sene daha bekleyip enpara'ya geçerim muhtemelen.PAPARA black card hoşuma gitti.