Neler Yeni

Onboard Ekran Karti İle Hari̇ci̇ Ekran Kartini Ayni Anda Kullanma

Laxeux

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
İmdat
Instagram
laxeux0
Discord
Laxeux#4737
işlemcim amd ryzen 5 3400g onboard ekran kartını kullandım ve harici bir ekran kartı aldım (amd rx 6400 ıtx) 2 ekran kartını da kullanırken fps %30 dan fazla bir kayıp veriyor yardımcı olucak varmı

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
70,062
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Neden öyle bir ekran kartı tercihi yaptınki? Anlamsız olmuş o sistem biraz maalesef.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
70,062
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
param fazla yoktu ama sorum bu değil
2 ekran kartını kullanmayla alakası yok o söylediğini yapamazsın maalesef. İşlemcin de ekran kartı performansını limitleyecek düzeyde zaten.

Laxeux

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
İmdat
Instagram
laxeux0
Discord
Laxeux#4737
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
2 ekran kartını kullanmayla alakası yok o söylediğini yapamazsın maalesef. İşlemcin de ekran kartı performansını limitleyecek düzeyde zaten.
hocam şu anda 2 ekran kartını da kullanıyorum 2 monitör var 1.si rx6400ıtx den görüntü alıyor diğeri onboard dan fakat oyuna girince fps %30 a düşüyor ve işlemci kullanımı %50 yi geçmiyor onboard dan kabloyu çıkartınca fps düzeliyor işlemci kendini sınırlıyor sanırım

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
70,062
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
hocam şu anda 2 ekran kartını da kullanıyorum 2 monitör var 1.si rx6400ıtx den görüntü alıyor diğeri onboard dan fakat oyuna girince fps %30 a düşüyor ve işlemci kullanımı %50 yi geçmiyor onboard dan kabloyu çıkartınca fps düzeliyor işlemci kendini sınırlıyor sanırım
Dostum onu anakarta takarsan onboard ekran kartın devreye girer harici ekran kartın çalışmaz :D

Laxeux

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
İmdat
Instagram
laxeux0
Discord
Laxeux#4737

Ekler

• 20220829_005130.jpg
    20220829_005130.jpg
    327.7 KB · Hit: 118

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
70,062
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
hocam discord verirseniz ekleyip ekran açabilirim şu anda 2 ekran kartı da kullanımdadır.
Dahili grafiğe taktığın için öyle görünüyor, kullanmıyor şu an harici ekran kartını. Hariciye takmak zorundasın o ikisini oyunda aynı anda kullanamazsın.

Laxeux

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
İmdat
Instagram
laxeux0
Discord
Laxeux#4737
Dahili grafiğe taktığın için öyle görünüyor, kullanmıyor şu an harici ekran kartını. Hariciye takmak zorundasın o ikisini oyunda aynı anda kullanamazsın.
amacım 2 ekran kartını da oyunda kullanmak değil sadece onboard dan görüntü almak ama bunu yaparken de fps düşüyor bu sorunu bulmak onboard çalışıyor ve 2. monitöre görüntü aktarıyor şu an

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
70,062
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
amacım 2 ekran kartını da oyunda kullanmak değil sadece onboard dan görüntü almak ama bunu yaparken de fps düşüyor bu sorunu bulmak
Dostum onboard'dan aldığın için FPS düşmüyor, harici ekran kartın dahili grafiğine göre çok güçlü aralarında performans farkı var. Harici ekran kartı takılıysa onu kullanmak zorundasın.

Laxeux

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
İmdat
Instagram
laxeux0
Discord
Laxeux#4737
Dostum onboard'dan aldığın için FPS düşmüyor, harici ekran kartın dahili grafiğine göre çok güçlü aralarında performans farkı var. Harici ekran kartı takılıysa onu kullanmak zorundasın.

hocam oyunu birkaç kez yeniden başlattım fps sorunu ortadan kalktı windows la ilgisi olabilrmi?

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
70,062
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
hocam oyunu birkaç kez yeniden başlattım fps sorunu ortadan kalktı windows la ilgisi olabilrmi?
Dostum sorun söylediğim şey, ikisini bir oyunda verimli olarak kullanamazsın, anlattım kaç kere.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,087,021
Üyeler
172,765
Son üye
TH0R
Top Bottom