Neler Yeni

Önceden 100 130 aldığım oyunda fps 20 40 arası

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Eray Esendal
Resim 2.jpg
Resim 3.jpg
Resim 1.jpg

Evet arkadaşlar sistemim budur Önceden Valorant ve diğer bazı oyunlarda 100 120 fps felan alyordum ama Quickcpu Felan yükledikten sonra fps baya düştü ardından ekran kartı olarak intel uhd gözüküyor Nvidia denetim masasından oyunu ekran kartından başlattım ama gene aynı fps sorunu oluyor Quicpu ayarlarını nasıl sıfırlayabilirim ? veya bios ayarlarını sıfırlarsam pc ye ve içindekilere bir şey olurmu lütfen cevap

Raze8165

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Atakan Küçükgökçe
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Evet arkadaşlar sistemim budur Önceden Valorant ve diğer bazı oyunlarda 100 120 fps felan alyordum ama Quickcpu Felan yükledikten sonra fps baya düştü ardından ekran kartı olarak intel uhd gözüküyor Nvidia denetim masasından oyunu ekran kartından başlattım ama gene aynı fps sorunu oluyor Quicpu ayarlarını nasıl sıfırlayabilirim ? veya bios ayarlarını sıfırlarsam pc ye ve içindekilere bir şey olurmu lütfen cevap
bu sadece valoranttamı oldu ?

Raze8165

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Atakan Küçükgökçe
Bilgisayarı hiç komple sıfırlamadan ne zamandır kullanıyorsunuz ?

Hayır Valheim.Outlast2.Jump Force.League Of Legends de Yani önceden Lol de 150 120 fps felan alırken 40 a kadar düştü

pclaptop

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Hüseyin İzken
Laptopu fişe takılı kullanıyorsun değil mi?Bataryada oynarsan baya fps düşüyor çünkü.Onun dışında bir fikrim yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Eray Esendal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
herhangi bir program yukledin mi? antivirus falan
Quick Cpu adlı program yükledim ondan kaynaklı olabilir diye düşünüyorum onun ayarlarını nasıl sıfırlayabilirim? veya bios ayarlarını sıfırlarsam pc ve içindekilerine bişi olurmu ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Laptopu fişe takılı kullanıyorsun değil mi?Bataryada oynarsan baya fps düşüyor çünkü.Onun dışında bir fikrim yok.
Fişe takılı oynuyorum tabii ki

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,634
Üyeler
161,104
Son üye
yusuf_bbey1
Top Bottom