Kadir Berkan
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 38
- İsim
- Kadir Berkan Gökgöz
Merhabalar, ben Kadir 21 yaşındayım ve bir yazılımcıyım. Normalde TP Sosyal de yardım için konular açardım yada insanlara yardımcı olurdum fakat o iğrenç fanboy kitlesi beni baya bir boğdu ki zaten Recep Baltaş'ın skandal hareketlerinden sonra forumdan iyicene bir midem bulanmıştı, bende sosyali bırakıp bu foruma geçme kararı aldım kitlesi bana daha içten geldi çünkü.
Neyse içimi döktüm tanıştık, şimdi soruma gelelim; yazılımcı olduğumu söylemiştim ve işim gereği bilgisayar başından kalkamıyorum gün içinde aranızda elektronik sigaralardan anlayan arkadaşlar varsa bu konuda yardım istiyorum.
Elektronik Sigara hakkındaki sorularım:
1- Yakup adında bir papağanım var ve sigara içerken sadece kendime değil ona da zarar vermiş oluyorum elektronik sigara evcil hayvanlara zarar verir mi?
2- Sigarayı da bırakmak istiyorum zira her uyandığımda ciğerlerim çok acıyor yaklaşık günde 2 paket sigara içiyorum elektronik sigara bende çabalarsam sigara isteğimi büyük ölçüde azaltır mı?
3- Elektronik sigara ne kadar zararlı/zararlı mı?
Neyse içimi döktüm tanıştık, şimdi soruma gelelim; yazılımcı olduğumu söylemiştim ve işim gereği bilgisayar başından kalkamıyorum gün içinde aranızda elektronik sigaralardan anlayan arkadaşlar varsa bu konuda yardım istiyorum.
Elektronik Sigara hakkındaki sorularım:
1- Yakup adında bir papağanım var ve sigara içerken sadece kendime değil ona da zarar vermiş oluyorum elektronik sigara evcil hayvanlara zarar verir mi?
2- Sigarayı da bırakmak istiyorum zira her uyandığımda ciğerlerim çok acıyor yaklaşık günde 2 paket sigara içiyorum elektronik sigara bende çabalarsam sigara isteğimi büyük ölçüde azaltır mı?
3- Elektronik sigara ne kadar zararlı/zararlı mı?