One UI 7 Oyundayken Bildirim Sorunu

Midora

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
329
S24 Ultra kullanıyorum. Dün One UI 7 ye yükselttim ancak eski versiyonda oyun oynarken arama dahil herhangi bir bildirim almıyordum. Şimdi her şeyim bildirimi düşüyor ve oyunun içine ediyor resmen. Kurcaladım biraz ama bir türlü halledemedim. Bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?

Bir sorun daha var. Oyun oynarken müziği değiştirmek için aşağı çektiğimde oynatıcı çok büyük görünüyor. Eski versiyonda ince bir şerit şeklindeydi. O kadar büyük ki müzik değiştirmek için aşağı falan kaydırmam gerekiyor.

BIr güncellemeden de memnun olalım ya arkadaş bu ne saçma iştir.

S24 Ultra kullanıyorum. Dün One UI 7 ye yükselttim ancak eski versiyonda oyun oynarken arama dahil herhangi bir bildirim almıyordum. Şimdi her şeyim bildirimi düşüyor ve oyunun içine ediyor resmen. Kurcaladım biraz ama bir türlü halledemedim. Bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?

Bir sorun daha var. Oyun oynarken müziği değiştirmek için aşağı çektiğimde oynatıcı çok büyük görünüyor. Eski versiyonda ince bir şerit şeklindeydi. O kadar büyük ki müzik değiştirmek için aşağı falan kaydırmam gerekiyor.

BIr güncellemeden de memnun olalım ya arkadaş bu ne saçma iştir.
Ben de eskiden one ui7 deydim ama hiç öyle sorun yaşamadım one ui 8 e yükselttim hala yaşamıyorum sorun galiba başka yerde

Konu neden aylar sonra hortladı? :D Bu arada sorunu rutinlere oyun modu ekleyerek çözdüm. Oyuna girince otomatik olarak bildirimleri kapatıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,153,380
Üyeler
183,417
Son üye
ererdo0
Geri