oneplus 9 pro almalı mıyım

yd olarak 12T pro var 14500 lere 9 pro dan çok daha iyi çok daha güncel

yd olarak 12T pro var 14500 lere 9 pro dan çok daha iyi çok daha güncel
xiaomi 11 ultra alıcaktım ama direnç sökme işlemi ile imei hallediyolarmış o yüzden vazgeçtim. büyük ihtimalle ona da aynı işlem uygulanıyordur. veya hiç yd modellerine bakmıcam xs max aladabilirm

hee ben kayıt yapacaksın sandım anladım kaçak imei ise şu an aynen bence en iyi seçenek oneplus 9 pro direkt yazılımla atılıyor imei

hee ben kayıt yapacaksın sandım anladım kaçak imei ise şu an aynen bence en iyi seçenek oneplus 9 pro direkt yazılımla atılıyor imei
sence bunlarla uğraşmayıp xs max almalı mıyım çok kararsızım gerçekten

Ben daha yeni çıktım senin durumundan açıkcası anlyıorum seni aylardır telefon bakıyorum imei kaydetmeden mi kullansam buradan mı alsam yurt dışına çıkıp kayıtlı mı yapsam şu bu kafayı yemek üzereydim gittim oneplus 10 pro aldım baktım çok ısınıyor ediyor eski cihazlara yönelmeyi kendi açımdan hiç tercih etmiyorum sevmiyorum güncel olmayan cihaz almayı yeni cihaz alacaksam eğer sonra paraya kıydım gürcü gidip ip14 aldım apple daha iyi ya beğendim bence android sal daha önce apple kullanmadıysan bir de apple ın tadına bak ama 2. el cihaz alırken de cok dikkat etmen gerekiyor pişman olabilirsin 0 lara yönel iphone 11 bakabilirsin temiz 2. el 14k lara rahat vardır diye düşünüyorum

şuan ip 7 kullanıyorum uzun zamandır kullanıyorum ilk çıktığı zamandan beri nerdeyse.

He applecıysan zaten bence de devam et ben androidden geçtim aradaki fark bayağı anlaşılıyor ya yazılımsal olarak kamera olarak verdiğin parayı cihazda görüyorsun yani androidler kamerada hep bir leş oluyor o yüzden saldım ben ama bütçeni aşma ihtimalin varsa sonuna kadar aş seneye gelen zamlarla zaten teller daha da uçacak almışken içine sinecek sağlam bir şey al

Geri