fate serisiOlsun sen yinede söyle .
Rick and morty dışı demiştim ama izledim zaten. Fakat bir sorum olacak family guy ın 1.sezonundan başlamiyor netflixde direk 13.sezondan.Family guy, American dad, Rick and morty, Final Space ve Solar Opposites (Rick ve morty'yi seslendiren adam yapmış çizimleri aynı neredeyse. Mizahı da benziyor kesinlikle izle.)
Deneyeceğim kim bilir belki sarar .fate serisi
death note
önerebilirim sahsen.
death noteyi çoğunluk çok sevmiş.
ben sevemedim ama sana sarabilir belki.
ppdeki animeyi boşver xD
onu izlemedim daha. izlicem ama güzele benziyor.
ana karakterin manyaklıkları bol ama idare edicez artık :/
Dizide hikaye yok ben de ilk netflixde izledim direk 13den başla bir şey olmaz. Her bölüm farklı bir hikaye oluyor, diğer bölüm her şey sıfırlanıyor. Birbirinden bağımsız bölümler.Rick and morty dışı demiştim ama izledim zaten. Fakat bir sorum olacak family guy ın 1.sezonundan başlamiyor netflixde direk 13.sezondan.
:/ dene bakalım.Rick and morty dışı demiştim ama izledim zaten. Fakat bir sorum olacak family guy ın 1.sezonundan başlamiyor netflixde direk 13.sezondan.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Deneyeceğim kim bilir belki sarar .
Güzel. Her bölüm farklı bir şey anlatılıyor fakat ana konuyu her bölüm alttan alttan veriyor. +18 bu arada.10 üzerinden kaç verirsin. Ve sariyormu benim hemen sıkılan bir yapım varda diziler konusunda.
Peki başka önerdiğin varmı rick and morty , big mouth ve family guy dışıGüzel. Her bölüm farklı bir şey anlatılıyor fakat ana konuyu her bölüm alttan alttan veriyor. +18 bu arada.
belki o sarıcakNeden önce en az saran ?
Yok bu var.Peki başka önerdiğin varmı rick and morty , big mouth ve family guy dışı