Neler Yeni

Öneri - Bilgisayar Kasası Sandalyesi/Koltuğu

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,746
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
Arkadaşlar merhaba,

Nasıl isimlendirilir bilmiyorum ama bilgisayarın tozlanmasına karşı ve yerinden kolayca oynatabileceğiniz tekerlekli bir kasa koyma yeri. Babam marangoz olduğu için aklımdakini çizdim verdim ölçüleriyle, kendisi resimdeki gibi bir şey yaptı ama satan yok sanırım hiç. Siz de belki yaptırırsınız baya kullanışlı ama sırf tekerlekleri 50-60 TL ye mal oluyor sanırım. Belki farklı tekerlek vs kullanılarak maliyet düşürülebilir.

Not: Ayakkoyma yeri de baya kullanışlı tavsiye ederim :D

Herkese iyi günler

Ekler

• WhatsApp Image 2022-01-01 at 11.53.40 (1).jpeg
    WhatsApp Image 2022-01-01 at 11.53.40 (1).jpeg
    75.6 KB · Hit: 61
  • WhatsApp Image 2022-01-01 at 11.53.40 (2).jpeg
    WhatsApp Image 2022-01-01 at 11.53.40 (2).jpeg
    100.7 KB · Hit: 56
  • WhatsApp Image 2022-01-01 at 11.53.40.jpeg
    WhatsApp Image 2022-01-01 at 11.53.40.jpeg
    54.5 KB · Hit: 55
  • WhatsApp Image 2022-01-01 at 11.53.47.jpeg
    WhatsApp Image 2022-01-01 at 11.53.47.jpeg
    72 KB · Hit: 51

GADDAR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
Doğukan Demir
İlgilendiği Kategoriler
Overclock , 2. el sistem toplama , oyun , sağlık
Arkadaşlar merhaba,

Nasıl isimlendirilir bilmiyorum ama bilgisayarın tozlanmasına karşı ve yerinden kolayca oynatabileceğiniz tekerlekli bir kasa koyma yeri. Babam marangoz olduğu için aklımdakini çizdim verdim ölçüleriyle, kendisi resimdeki gibi bir şey yaptı ama satan yok sanırım hiç. Siz de belki yaptırırsınız baya kullanışlı ama sırf tekerlekleri 50-60 TL ye mal oluyor sanırım. Belki farklı tekerlek vs kullanılarak maliyet düşürülebilir.

Herkese iyi günler
Valla ne yalan söyleyeyim hoşuma gitmedi 1.si kasayı neden hareket ettireyim adı üzerinde masaüstü pc monitör falan bağlı nereye kadar hareket ettirebilirsin. 2.si kasa yerde iken daha fazla toz alır istediğin yere götür. Monitör hizasında olması 1 tık daha iyi. Fazla gerekli olmadığından üretilmemiştir. Sırf tekerlekleri 50 lira ise marangoz işçilik vesaire 150 ye gelir zaten. Kaldırır kendim taşırım daha iyi para cebe kalır. Benim düşüncem bu :D

Kadir_1987

80+ Silver
Arkadaşlar merhaba,

Herkese iyi günler
Ekmek Teknesi diyelim biz ona :)

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Hocam güzel olmuş temizlik falan yaparkende zorluk çıkarmaz.Ama tekerleri inşallah kilitleniyordur bir deprem durumunda vs kasa birden ayaklanıp duvara falan kafa atma ihtimali çok komik oluyor :D

FERRUM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Kasaya bacağım falan çarpsa hiç hoş şeyler olmayacak gibi

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,746
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Valla ne yalan söyleyeyim hoşuma gitmedi 1.si kasayı neden hareket ettireyim adı üzerinde masaüstü pc monitör falan bağlı nereye kadar hareket ettirebilirsin. 2.si kasa yerde iken daha fazla toz alır istediğin yere götür. Monitör hizasında olması 1 tık daha iyi. Fazla gerekli olmadığından üretilmemiştir. Sırf tekerlekleri 50 lira ise marangoz işçilik vesaire 150 ye gelir zaten. Kaldırır kendim taşırım daha iyi para cebe kalır. Benim düşüncem bu :D
Masamda yer yok mecburen yere koyma durumundayım fotograflarda da göründüğü üzere çok cabuk pis oluyor. Temizlik falan yaparken gayet hoş oluyor. Arkasına erişmem gerektiğinde çekiyorum geliyor. Yerden yüksek olduğu için de yerden toz çekmiyor.

Ek olarak daha ucuza da mal edilebilir diye düşünüyorum ben sadece tahmini söyledim fikir vermesi açısından.
Hocam güzel olmuş temizlik falan yaparkende zorluk çıkarmaz.Ama tekerleri inşallah kilitleniyordur bir deprem durumunda vs kasa birden ayaklanıp duvara falan kafa atma ihtimali çok komik oluyor :D
O size kalmış istediğiniz gibi yaptırtabilirsiniz. Temizlik için aşırı rahat diyebilirim.
Ekmek Teknesi diyelim biz ona :)
Hahaha mantıklı :D

Kadir_1987

80+ Silver
Masamda yer yok mecburen yere koyma durumundayım fotograflarda da göründüğü üzere çok cabuk pis oluyor. Temizlik falan yaparken gayet hoş oluyor. Arkasına erişmem gerektiğinde çekiyorum geliyor. Yerden yüksek olduğu için de yerden toz çekmiyor.

O size kalmış istediğiniz gibi yaptırtabilirsiniz. Temizlik için aşırı rahat diyebilirim.

Hahaha mantıklı :D
Çok güzel olmuş gerçekten.
Ama ben toza karşı çok cins bir insan olduğum için ayak altında tutamam kasamı.
Malum kasalardaki fanlar vakumluyor tüm tozu :(
Masasın da yer olmayanlar için çok ideal bir ürün olmuş.
Babanızın ellerine sağlık :)

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,746
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çok güzel olmuş gerçekten.
Ama ben toza karşı çok cins bir insan olduğum için ayak altında tutamam kasamı.
Malum kasalardaki fanlar vakumluyor tüm tozu :(
Masasın da yer olmayanlar için çok ideal bir ürün olmuş.
Babanızın ellerine sağlık :)
Hiçbir yerde görmediğim için paylaşma gereği duydum. Teşekkür ederim :)

Kadir_1987

80+ Silver
Hiçbir yerde görmediğim için paylaşma gereği duydum. Teşekkür ederim :)
Yararlı ve faydalı bir paylaşım.
Buradaki arkadaşları düşünerek hareket ettiğin için teşekkür ederiz :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Babasının yaptığı kadar iyi olamaz kesinlikle :)
Belki de satan babasıdır :) :)

yureksyz

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Hocam yeri süpürseniz zaten ona gerek kalmaz.

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,746
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri