Neler Yeni

Önerilen FiveM sunucuları

NespaY

80+ Silver
Önerilen FiveM sunucuları, iyi bir rol yapabileceğim güzel rp sunucusu arıyorum.

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,584
İsim
Dontaçhi kâfi.
RedRP'yi önerebilirim
Ben değil fakat arkadaşlarım zamanında orada oynadılar. Birkaç yayıncı da mevcut bende oradan görerek arkadaşlarıma önermiştim kendileri serverdan ayrılana kadar memnunlardı. kadın oyuncu kitlesi de mumla aranacak kadar az değil tatmin edici seviyede kadın karakter de mevcuttu serverda.
(kendi serverlarını açacakları için ayrıldılar)

jouly

80+ Bronze
RedRP'yi önerebilirim
Ben değil fakat arkadaşlarım zamanında orada oynadılar. Birkaç yayıncı da mevcut bende oradan görerek arkadaşlarıma önermiştim kendileri serverdan ayrılana kadar memnunlardı. kadın oyuncu kitlesi de mumla aranacak kadar az değil tatmin edici seviyede kadın karakter de mevcuttu serverda.
(kendi serverlarını açacakları için ayrıldılar)
1 tane kız admin ve yanındaki 1 türeme kız insanları kaçırarak force rp yaparak eğlendiklerini sanıyorlar.İstedikleri yapılmayınca destekde guardları tarafından sunucudan banlanıyorsunuz.Birisi almanyada oturan hala hayatı fivem olan bir obezdi muhtemelen :)

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,584
İsim
Dontaçhi kâfi.
1 tane kız admin ve yanındaki 1 türeme kız insanları kaçırarak force rp yaparak eğlendiklerini sanıyorlar.İstedikleri yapılmayınca destekde guardları tarafından sunucudan banlanıyorsunuz.Birisi almanyada oturan hala hayatı fivem olan bir obezdi muhtemelen :)
Hocam yorum mayıs 2021 de yapılmış. Şuanda bende önermiyorum bu sunucuyu. O zamanlar için iyidi..

Top Bottom