En ucuz logitech kamera budur önerim ilahi logitech marka almanıza gerek yok özellikleri önemliyaklaşık 300 400 TL bütçem var bilindik markalardan(logitech gibi) webcam önerir misiniz
Ne gerek var ağa şart mi kiyaklaşık 300 400 TL bütçem var bilindik markalardan(logitech gibi) webcam önerir misiniz
Bu kamera normalde 350TL online eğitim için herkes aldığından stok kalmadı fiyatı arttı beklerse düşebilir fiyatıEn ucuz logitech kamera budur önerim ilahi logitech marka almanıza gerek yok özellikleri önemli
https://www.hepsiburada.com/logitec...Bh70GyXWOOSinxDmeR33FD9qkXc7-7AhoCr6EQAvD_BwE en ucuzu o muEn ucuz logitech kamera budur önerim ilahi logitech marka almanıza gerek yok özellikleri önemli
Kamera çok gerekli değil bence şuanlık mic yeterli mesela ben kamera yerine micli kulaklık alcam ne gerek var kamerayaBu kamera normalde 350TL online eğitim için herkes aldığından stok kalmadı fiyatı arttı beklerse düşebilir fiyatı
Türkiye sınırlarında evet en ucuz attığım ama türkiye sınırlarının dışında ise attığınız model some akakçe problems
Bazı hocalar istiyor bizim hocanın biri de istediKamera çok gerekli değil bence şuanlık mic yeterli mesela ben kamera yerine micli kulaklık alcam ne gerek var kameraya
Doğru bazıları istiyor ama şimdilik gerek yok bence ben 1-1,5 ay sonra alacam daha mic açmaya utanıyomBazı hocalar istiyor bizim hocanın biri de istedi
Ben almadım hoca okulların açılması tekrar ertelenirse kamera açın dedi ve aynen ben de utanıyomDoğru bazıları istiyor ama şimdilik gerek yok bence ben 1-1,5 ay sonra alacam daha mic açmaya utanıyom![]()
![]()
Nereden geldi bu bilgi?Kesin kaynağım var okullar açılmayacak ilk dönem
Dur tahmin edim tuzluk olarak ? ordadayım milli eğitim bakanlığında çalışıyor toplantılara o da katılmış okullar ilk dönem iptalmiş sadece ilk okulları açacaklarmış