Neler Yeni

ONLİNE EĞİTİM İÇİN LAPTOP

Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Berke
kardeşim kim kıme atar yapmıs türkçe okuduğunu anlıyorsan anlarsın.
Hala artist artis konuşuyon hocam. Ve bunu bilerek yapmaya devam ediyosun. Hitap şeklin yanlış yanlış , Yumuşak kelimeler kullanırsan insanlar yanlış anlamaz. Kardeşin de değilim o lafıda düzelt.

uomerlutfi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,132
İsim
Ömer Lütfi Ülker
İlgilendiği Kategoriler
bilgisyaarlar - bilgisayar bileşenleri
Instagram
instagram.com/omerlutfiulker
Hala artist artis konuşuyon hocam. Ve bunu bilerek yapmaya devam ediyosun. Hitap şeklin yanlış yanlış , Yumuşak kelimeler kullanırsan insanlar yanlış anlamaz. Kardeşin de değilim o lafıda düzelt.
bak güzel kardeşim boş bir şekilde yorum atıyorsun ne yazdığım görünüyor ve gayet de anlaşılır dille yazıldı. Ha kaldıki artist kelimesinin anlamınıda bildiğini düşünmüyorum güzel kardeşim

Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Forumer Thor
Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Kaan
8 gb tan daha düşük rame sahip bilgisayar bu devirde almayın,asla yetmiyor çünkü.Biraz daha bütçe yükseltmemizi öneririm,10 bin civarı altına alacağınız çoğu bilgisayarı 5 seneden fazla kullanamazsınız.İkinci el seçeneğine de gözatabilirsiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Berke
bak güzel kardeşim boş bir şekilde yorum atıyorsun ne yazdığım görünüyor ve gayet de anlaşılır dille yazıldı. Ha kaldıki artist kelimesinin anlamınıda bildiğini düşünmüyorum güzel kardeşim
Hadi git işine ya . Babanın öğretemediği terbiyeyi bende veremicem burda , Çünkü dayakla öğretmek lazım belli bi yaşı geçtikten sonra yoksa insan değişmez . Allah tanıdıklarına sabır versin. İşine bak. Ne zaman denk gelsem senin muhabbetine insanları köpek şeyine sokup çıkartıyorsun nerden geliyor bu rahatlık anlamadım.

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,879
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
kardesım duyarın kelıme anlamını bıldıgını duusnmuyorum. cıhazı ıkıncı elden satacak sonra ne yapacak bos yer 2k en kotu zararı olucak. bos yere laptop düşmanşğı yapmayı kes.
Aynı paraya daha iyi sistemler var ? Neden daha fazla performans alacakken düşük performans alsın ki ? Ödev götürecekse flaş belleğe atar biter iş laptop fanlığı yapmayı bırakın.Banada kes'li konuşmayın çocuk yok karşınızda saygılı olacaksınız.

MESSİx

80+
Hadi git işine ya . Babanın öğretemediği terbiyeyi bende veremicem burda , Çünkü dayakla öğretmek lazım belli bi yaşı geçtikten sonra yoksa insan değişmez . Allah tanıdıklarına sabır versin. İşine bak. Ne zaman denk gelsem senin muhabbetine insanları köpek şeyine sokup çıkartıyorsun nerden geliyor bu rahatlık anlamadım.
sanane kanka ister terbiyeli olur ister olmaz.Salla geç

Top Bottom