yok reis ne şakası yaşasın oyunumuz cs go ya bedel zulamız (!!!!!!!!!!!!!!!!)Şaka yaptın değil mi?
Yaşını belli edecek davranışlar yapmamanı tavsiye ederim ayrıca imzanda düzeltilmeli 12 yaşındaki çocuklar 14 yaşındaki çocukları çağırması mantıksız adamı delirtirsiniz.yok reis ne şakası yaşasın oyunumuz cs go ya bedel zulamız
Yaşını belli edecek davranışlar yapmamanı tavsiye ederim ayrıca imzanda düzeltilmeli 12 yaşındaki çocuklar 14 yaşındaki çocukları çağırması mantıksız adamı delirtirsiniz.
(!) diye bir işaret hiç duydun mu?reis 15 yaşındaymım ve dalga geçiyorum bunu anlayamıyosan ben senin 12 yaşında olduğunu düşünüyorum
o kadar belli oluyor ki şaka olduğu insanlar beyninin %1 2 sini kullanıp anlayabilirler diye (!) koymaya gerek duymadım(!) diye bir işaret hiç duydun mu?
Şaka yapıldığında veya ironide kullanılır.
Evet o yazdığın liste bütün Steam+Epic Games 'e tekabül ediyor.Şu oyunlar haricinde Online FPS oyunu önerir misiniz: Rainbow, CSGO, Arma, Squad, Quake, Overwatch, Battlefield, Battlefront, Insurgency, Apex, CoD, Escape From Tarkov, PUBG, Fortnite, Valorant, Team Fortress, Warframe.
Bunlar dışında Online FPS oyunu önerir misiniz? Bilmediklerim varsa onları da denemek istiyorum.
Evet o yazdığın liste bütün Steam+Epic Games 'e tekabül ediyor.
Bilmediğim fps oyunlarını da arkadaş sayesinde öğrendim öyle yani