Online IQ Testleri Ne Kadar Güvenilir?

Reaksiyon skoru
4
Selamlar ben 18 yasindayim gecenlerde iq mu merak ettim ve "my.iq" sitesinde bir test yaptim. Bana IQ'mun 123 oldugunu soyledi ama ne kasar guvenebilirim ve gerçeğe ne kadar yakin bilemiyorum varmi aranizda yaptiran ?

Selamlar ben 18 yasindayim gecenlerde iq mu merak ettim ve "my.iq" sitesinde bir test yaptim. Bana IQ'mun 123 oldugunu soyledi ama ne kasar guvenebilirim ve gerçeğe ne kadar yakin bilemiyorum varmi aranizda yaptiran ?

O testlerin bilimsel bir geçerliliği yok.

Son düzenleme:
IQ ölçmek o kadar basit bir şey değil. Böyle siteler genelde sadece insanların kendisini mutlu etmesini sağlıyor. Gerçeklik payı yok.

• Beğen
Reaksiyonlar: 21..
iq testleri normalde daha cok zihinsel engel varmi diye bakmak icin ypailiyor diye biliyorum ogrenme zorlugu cekmiyorsan iq ile kafani yorma

bana ne kadar güvenirsen o kadar

İnstagram reklamında çıkmıştı aynı siteden bende yaptım. İnandığımdan değil bakalım kaç diyecek diye. Ücret istedi vermedim ama 113 ile 160 arasında olduğunu söyledi. Gerçek mi sahte mi siz karar verin artık :D

geçende bende merak ettim 50 soru vardı ilk 15 soruyu yaptım baktım sıkıldım zaman geçmiyor gerisini salladım 97-98 çıktı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,608
Üyeler
184,653
Son üye
bugi4
Geri