oz_hrn 80+ Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 26 Dahası Reaksiyon skoru 7 İsim HARUN ÖZER 19 Ağustos 2022 #1 Online ödeme yaparken mesaj geç geldi bende işlemi tekrarladım bu sefer de eski şifre gelmiş 3 defa yanlış girdim. Kart bloke oldu nasıl açacağım?
Online ödeme yaparken mesaj geç geldi bende işlemi tekrarladım bu sefer de eski şifre gelmiş 3 defa yanlış girdim. Kart bloke oldu nasıl açacağım?
Emre Zengin Moderatör Katılım 22 Nisan 2021 Mesajlar 20,231 En İyi Cevap 20 Dahası Reaksiyon skoru 7,858 Konum Çorlu/Tekirdağ İsim Emre Zengin 19 Ağustos 2022 #2 oz_hrn yazmış: Online ödeme yaparken mesaj geç geldi bende işlemi tekrarladım bu sefer de eski şifre gelmiş 3 defa yanlış girdim. Kart bloke oldu nasıl açacağım? Devamı için tıklayın... Banka ya da mobil uygulaman üstünden yapman gerek diye biliyorum.
oz_hrn yazmış: Online ödeme yaparken mesaj geç geldi bende işlemi tekrarladım bu sefer de eski şifre gelmiş 3 defa yanlış girdim. Kart bloke oldu nasıl açacağım? Devamı için tıklayın... Banka ya da mobil uygulaman üstünden yapman gerek diye biliyorum.
Halsiz 80+ Silver Katılım 20 Mayıs 2022 Mesajlar 2,331 Dahası Reaksiyon skoru 5,549 Konum 🔞1️⃣8️⃣✅ İsim Efe Demir İlgilendiği Kategoriler Bende Bilm.... 19 Ağustos 2022 #3 Müşteri hizmetleri??