Witcher.Birden fazla olursa sevinirim seri oyunlar da olabilir
cyberpunk 2077Birden fazla olursa sevinirim seri oyunlar da olabilir
The Witcher 3Birden fazla olursa sevinirim seri oyunlar da olabilir
Ya hocam ne bütçesi ya yapmayın gözünüzü seveyim internette torrent diye bir şey var indiricez rica ediyorum böyle şeyler sormayın mal mıyım gideyim 500 TL vereyim bir oyuna gözünüzü seveyim online olmayan oyun önerin gerisini ben düşüneyimBütçen nedir?
Ne alaka kardeşim. 30TL'n vardır 10TL'n vardır ya da 100TL'n vardır ben nereden bileyim. Torrent indirmeni de önermem. Ek olarak PC'de hangi oyun 500TL?Ya hocam ne bütçesi ya yapmayın gözünüzü seveyim internette torrent diye bir şey var indiricez rica ediyorum böyle şeyler sormayın mal mıyım gideyim 500 TL vereyim bir oyuna gözünüzü seveyim online olmayan oyun önerin gerisini ben düşüneyim
Sen Öner dostum oyunu hani bilgin varsa güzel içerikli gerisi bendeNe alaka kardeşim. 30TL'n vardır 10TL'n vardır ya da 100TL'n vardır ben nereden bileyim. Torrent indirmeni de önermem. Ek olarak PC'de hangi oyun 500TL?
AC 4 : Black FlagSen Öner dostum oyunu hani bilgin varsa güzel içerikli gerisi bende
Hem doğru olmayan bir şey yapıp, hem de insanlara böyle fırça atmak çok yanlış bir hareket. 40 tane oyun önereceğim varsa şuan hiç öneresim yok.Ya hocam ne bütçesi ya yapmayın gözünüzü seveyim internette torrent diye bir şey var indiricez rica ediyorum böyle şeyler sormayın mal mıyım gideyim 500 TL vereyim bir oyuna gözünüzü seveyim online olmayan oyun önerin gerisini ben düşüneyim