Neler Yeni

Online olmayan oyun önerir misiniz?

Bolmace

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
Enes Akgün
beni şu hayatta en çok güldüren şey müslümanım diye geçinip korsan oyun kullanan. emek hırsızlığı da hırsızlıktır.
Ya bunun Müslümanlık ile ne alakası var ? Nerden biliyorsun müslüman olduğumu? Ya detaya girip bir şey demiyorum tipik heykelci tayfa her yerde laf sokma gereksiz yorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

AC 4 : Black Flag
AC : Odyssey
AC : Valhalla
İmmortals Fenyx Rising
Red Dead Redemption 2
Witcher 1-2-3
Metro Exodus
Borderlands 3
Cyberpunk 2077
GTA V
Death Stranding
Horiroz Zero Dawn
Beyond Two Souls
Heavy Rain
Detroit Become Human
TWD
Çok teşekkür ederim 😊

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Ya bunun Müslümanlık ile ne alakası var ? Nerden biliyorsun müslüman olduğumu? Ya detaya girip bir şey demiyorum tipik heykelci tayfa her yerde laf sokma gereksiz yorum.
müslüman değilsen, hatta herhangi bir dine inanmıyorsan rahatsın. ama bu yaptığın da emek hırsızlığı bunu bilmen gerekiyor.

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Tamam hadi önereyim

GASP

Command & Conquer 4: Tiberian Twilight​

Day One: Garry’s Incident​

Flatout 3: Chaos & Destruction​

Bolmace

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
Enes Akgün
Hem doğru olmayan bir şey yapıp, hem de insanlara böyle fırça atmak çok yanlış bir hareket. 40 tane oyun önereceğim varsa şuan hiç öneresim yok.
Bu da soruyla alakası olmayan görüş o zaman reported.

ddarkbrother

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,839
İsim
Tandoğan Tan
beni şu hayatta en çok güldüren şey müslümanım diye geçinip korsan oyun kullanan. emek hırsızlığı da hırsızlıktır.
Ekonomiyi gondikleyip kendi cebine atanlar yüzünden yurt dışındaki insanlar kadar kolay şartlarda oyun alamıyorsak pek umrumda değil açıkçası korsan oyun indirmek.

Bolmace

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
Enes Akgün
Ben de sizi korsan öneri istemek ile reportlayayım o zaman. Emek hırsızı adam gelmiş hala ahkam kesiyor. Oynuyorsan oyna crack oyununu, gelip burda zeki gibi davranma bir de. Ahmak
Yurt dışında 40 dolar olan oyunun ülkeye vergisi ile 400 500 TL satilmasi asıl bunu alanlar ahmak. Defol git önerme görende hayatı boyunca internetten oyun veya başka bir şey indirmemis. iPhone 12 satış fiyatı 1000 dolar 7.500 TL etmiyor ülke fiyatı 20 bin git al o zaman ben o kadar ***** değilim bu pazardan alışveriş yapayim iPhone 8 i de yurtdışından arkadaşım kendine alıp getirmişti bana yarı yarıya fiyatı inmişti. Diğer yarısını da başka şeylere harcadım. Ülke ekonomisi dediniz şey bu gün sizi soyuyor he zenginsen bilemem benim o kadar param yok verecek.

39731

80+ Platinum
En İyi Cevap
22
Yurt dışında 40 dolar olan oyunun ülkeye vergisi ile 400 500 TL satilmasi asıl bunu alanlar ahmak. Defol git önerme görende hayatı boyunca internetten oyun veya başka bir şey indirmemis. iPhone 12 satış fiyatı 1000 dolar 7.500 TL etmiyor ülke fiyatı 20 bin git al o zaman ben o kadar ***** değilim bu pazardan alışveriş yapayim iPhone 8 i de yurtdışından arkadaşım kendine alıp getirmişti bana yarı yarıya fiyatı inmişti. Diğer yarısını da başka şeylere harcadım. Ülke ekonomisi dediniz şey bu gün sizi soyuyor he zenginsen bilemem benim o kadar param yok verecek.
Kardeşim sen iyi misin? Pc tarafındaki en pahalı oyun 250tl. Ne saçmalıyorsun sen? Üstelik her oyun mu 250tl? Yürü git Gamepass al paran yoksa. Crack oynuyorsan da çok iyi bir hareket yapıyormuşsun gibi konuşma. Konsol fiyatlarını kendi tarafınıza çekmeye bayılıyorsunuz!

isikt11

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Konsol fiyatlarından bahsediyorsan oyun fiyatları kısmında haklısın da yukarı da @Doğukan Fidan'ın da dediği gibi, hangi oyun 400TL PC üzerinde? Hem olsa bile 400TL, bu korsan içeriği legalize etmez. Ek olarak, bu fiyatlardan alanlar neden ***** oluyormuş?

Sen git yurtdışından istediği getir. Konumuz korsan içerik.

Mauro İcardi

80+ Bronze
Ya hocam ne bütçesi ya yapmayın gözünüzü seveyim internette torrent diye bir şey var indiricez rica ediyorum böyle şeyler sormayın mal mıyım gideyim 500 TL vereyim bir oyuna gözünüzü seveyim online olmayan oyun önerin gerisini ben düşüneyim
Torrent kullanmış kardeşim virüs girdi PC ye.
Kaç antivirüs yükledim çözülmedi.
Format gerekiyordu attım anca düzeldi.
Önerim torrent kullanmayın eğer kullanacaksanız virüs girerse buradan yardım istemeyin.

ddarkbrother

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,839
İsim
Tandoğan Tan
krdşm öyle deme şimdi oyun zorunlu ihtiyaç mı diyecek babasının kartından oyun alanlar xd

Mauro İcardi

80+ Bronze
Defol git önerme görende hayatı boyunca internetten oyun veya başka bir şey indirmemis.
İndirdim.
Bilgisayarıma virüs girdi.
İndir hadi oyunu.
Birde antivirüs yükle onu da crack olarak.
Sonra gelip burada ağlarsın.
Kimse de yardımcı olmaz.

Top Bottom