Neler Yeni

Online oyundan bilgisayara erişmek gerçekten olabilir mi?

Messinin kramponu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
484
Türkçe konuştuğuma bakma kutuplarda yaşıyorum
İsim
.
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar parçaları, Darboğaz sorunları, Hazır sistem önerileri, Dış donanım önerileri, İç donanım önerileri,
Among us’da bir adam benim id’mi atıp bilgisayarımı zombiye çevireceğini söylemişti inanmamıştım. Ondan sonra başka bir online oyundan sistemim kapatılmıştı. Bu aralar düşünmeye başladım. Bunları online oyundan yapma şansları varmı, varsa nasıl yapıyorlar ve en fazla ne yapabilirler?

Mertdvrim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
788
İsim
Mert
Among us’da bir adam benim id’mi atıp bilgisayarımı zombiye çevireceğini söylemişti inanmamıştım. Ondan sonra başka bir online oyundan sistemim kapatılmıştı. Bu aralar düşünmeye başladım. Bunları online oyundan yapma şansları varmı, varsa nasıl yapıyorlar ve en fazla ne yapabilirler?
seneler önce mt2 de pvp serverde baya popüler onlinesi olan bir server hisar mt2ydi adam bana ticaretten eşyalarını verdi kullanmayacağını söyledi 15 dakika geçti geçmedi hesabıma girdi herşeyi çaldı çok garipti ilk defa yaşamıştım öyle bişey

NespaY

80+ Silver
seneler önce mt2 de pvp serverde baya popüler onlinesi olan bir server hisar mt2ydi adam bana ticaretten eşyalarını verdi kullanmayacağını söyledi 15 dakika geçti geçmedi hesabıma girdi herşeyi çaldı çok garipti ilk defa yaşamıştım öyle bişey
Admin falan olmasın knk serverda admin olsa niye hesabını çalsın o da doğru

Mertdvrim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
788
İsim
Mert
Admin falan olmasın knk serverda admin olsa niye hesabını çalsın o da doğru
Kanka bilmiyorum ama o zamanın parasıyla kafadan 100 tl değerliydi 100 tllik itemler gitti asgari ücret 2 bin küsürdü sanırım

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,349
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
6-7 sene önce metin 2 TR oynuyordum ETP mi ne vardı 35 lvl de kasıp düşürüp satıyorduk, adam bana pazar açayım diye çarşaf itemi verdi aldım 2 dakika sonra PC hacklenmişti ilginçti.

Viru5

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
Alihan
6-7 sene önce metin 2 TR oynuyordum ETP mi ne vardı 35 lvl de kasıp düşürüp satıyorduk, adam bana pazar açayım diye çarşaf itemi verdi aldım 2 dakika sonra PC hacklenmişti ilginçti.
metin 2 uzak sunuculu bir oyun normal bir player ın keyloglu bir item üretebilmesi bence imkansız

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,349
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
metin 2 uzak sunuculu bir oyun normal bir player ın keyloglu bir item üretebilmesi bence imkansız
hocam binbir çeşit hileler dönüyor oyunda, adam ticarete koyduğun itemi saniyesinde çekiyor falan bunlar mı yapılmayacak.

Eclipse

80+ Bronze
Among us örneğinden gidiyorum, ilk sorunun cevabı şu. Oynadığının oyunun senin bilgilerini ne kadar iyi koruduğuna bağlı. Buradaki bilgilerinden kastım sunucuya girerken verdiğin bilgiler, en basiti ip adresin. Dark Souls 3'te dünyasına girdiğin oyuncu bir açık sayesinde bilgisayarındaki verilere erişebiliyordu. Yani evet, mümkün.

Nasıl yaptıklarını bilmiyorum, bu olay hakkında bilgim az önce de bahsettiğim gibi Dks3teki olaydan ötürü. Yani tüketici gözünden desem daha doğru olur.

En fazla neler yapabileceklerine gelirsek de tamamen karşıdaki adamın niyeti ve yeteneklerine bağlı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şunu da ekleyeyim, bunu okuyup aman yanıyoruz, aman hacklendik demeyin. İnsan internette gezinirken bile hacklenebilir. Hey greencard çıktı sana, bilgisayarınızda virüs var hemen bizi arayın. Bu tufalara düşen bir çok insan var. Sebebi de bilinçsizlik. Özellikle güvenmediğiniz, sistemi açıklarla dolu sunuculara girerken dikkatli olun. Minecraft'ta 2b2tdeki bir açıkla kullanıcıların bilgilerinin çalınması ve Dks3 olayı benim bu tarz konularda biraz daha temkinli olmamı sağladı. Siz de temkinli olun ama pire için yorgan yakmayın.

Son düzenleme:
Top Bottom