Neler Yeni

Online UPS vs Akım korumalı priz (Lütfen yardım)

Arkadaşlar sistemimi korumak adına bir şeyler yapmayı düşünüyorum ve aklıma ilk başta online ups almak geldi. Fakat online ups'lerin fan sesi çok gürültülü olduğu için ups'yi farklı bir odaya koyup kendi odama en az 10 metrelik seyyar kablo çekmem gerekecek. Bunun üstüne bir de 2 yılda bir aküsü bitince değiştirmek falan gerekecek. Bu sebeplerden ötürü online ups mevzusu bana biraz zahmetli geliyor. Bu yüzden online ups yerine akım korumalı priz alıp geçeyim diyorum fakat bu da tam manasıyla korumuyor maalesef. Sizce ne yapmalıyım bana bir fikir verir misiniz ? Line-interactive ups önermeyin rica ediyorum. Bu arada şunu da ekleyim. Sistemimi yakın zamanda güncelleyecem ve psu olarak çok kaliteli bir şey almayı düşünüyorum. Bundan dolayı zaten koruma işini psu yapacak , ups almaya gerek var mı diye de sorguluyorum.

Talat

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
290
İsim
Talat
Kardeşim kaliteli bir psu al keyfine bak her elektironik parcanın kendine ait bir koruması var zaten bir cok kişi bu tür şeylere kanıp para döküyor boşu boşuna..

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Kardeşim kaliteli bir psu al keyfine bak her elektironik parcanın kendine ait bir koruması var zaten bir cok kişi bu tür şeylere kanıp para döküyor boşu boşuna..
Psu'nun zaten en babasını almayı düşünüyorum. Platinum veya titanium sertifikalı falan. Ama yine de insan bir düşünüyor işte acaba bir şey olur mu diye.

Talat

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
290
İsim
Talat
Psu'nun zaten en babasını almayı düşünüyorum. Platinum veya titanium sertifikalı falan. Ama yine de insan bir düşünüyor işte acaba bir şey olur mu diye.
Kardesşim platinum vs bunlara para dökmeye gerek yok al bi gold serisi sistemine göre fazlasıyla işini görür zaten ama yok benım param cok ben alırım diyorsan o ayrı bende everestin 550 watt bronz psu varıdı yıllarca kullandım bişey olmadı olmazda cunki psu yu zorlayacak strese sokacak bir sistemim yok şuan de 7700xt pure ekran akrtı R7 5700x işlemcim var 240mm sıvı sogutma var 550 watt corsair 80 gold plus kullanıyorum ben 2019 dan beri sıfır sıkıntı sistemi 370 watt max cekiyor..

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Kardesşim platinum vs bunlara para dökmeye gerek yok al bi gold serisi sistemine göre fazlasıyla işini görür zaten ama yok benım param cok ben alırım diyorsan o ayrı bende everestin 550 watt bronz psu varıdı yıllarca kullandım bişey olmadı olmazda cunki psu yu zorlayacak strese sokacak bir sistemim yok şuan de 7700xt pure ekran akrtı R7 5700x işlemcim var 240mm sıvı sogutma var 550 watt corsair 80 gold plus kullanıyorum ben 2019 dan beri sıfır sıkıntı sistemi 370 watt max cekiyor..
Hocam benim sistem çok farklı bir şey olacak ama işte sıkıntı orda. Ben sisteme takacam 7800x3d işlemci. Takacam 5090 veya 5080 ekran kartı. O sistem bir yüke girecek çekecek 800 watt falan. Haliyle psuyu zaten baba bir şey almam şart o konuda netim. Bir de üstüne ups alıp korusam mı onun derdindeyim sadece.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,014,105
Üyeler
160,638
Son üye
Hellwoon980
Top Bottom