Öncelikle Selamunaleyküm arkadaşlar önü tamamiyle cam olan kasamın hava akışını begenmiyordum sistemim ısınıyor 75 dereceleri görüyordu. Açıkçası kasayıda degiştirmek istemiyordum ve aklıma böyle bir çözüm geldi. Sizlerinde içlerinde benim durumumda olanlar vardır diye konu açmak istedim. Resimli olarak neler yaptıgımı anlatacagım. Maddi olarak sadece aksesuarcıdan 50 liraya aldıgım plastik ızgara kullandım o kadar.İsteyen alimünyum ızgarada kullanabilir aksesuarcılarde mevcut ama benim ufak çocugum olduğu için plastik kullanmayı tercih ettim eğilip darbe alma riski var. Gerisi sadece sizin el becerinize kalmış bir şey.
Başta Ön camı Sökmeniz Lazım. Bu biraz dikkat istiyor. Ön paneli KIRMA ihtimaliniz var genelde sıcak silikon veyahut şeffaf çift taraflı bant ile tutturuyorlar ama bayagı sağlam oluyor haberiniz olsun.
Bayağı zor oldu sökmek bilginiz olsun.
Aksesuarcıdan aldıgınız ızgarayı iyi ölçüp kesmelisiniz. Söktüğünüz camın büyüklüğünde olmalı. Yan keski ve falçata yeterli oluyor işlemler için.
Ve işlemlerin sonucu arkadaşlar sadece biraz titizlik gerekiryor kenarları keserken birazplastik çapağı kalabilir. Onuda çakmak ile ufaktan eriterek pürüzsüzleştireblirsiniz. Ben daha yapmadım ileride toz filtreside yapıcam onuda paylaşırım buradan tekrardan.Kafanıza takılan birşeyler olur ise her türlü sorabilirsiniz.
Başta Ön camı Sökmeniz Lazım. Bu biraz dikkat istiyor. Ön paneli KIRMA ihtimaliniz var genelde sıcak silikon veyahut şeffaf çift taraflı bant ile tutturuyorlar ama bayagı sağlam oluyor haberiniz olsun.
Bayağı zor oldu sökmek bilginiz olsun.
Aksesuarcıdan aldıgınız ızgarayı iyi ölçüp kesmelisiniz. Söktüğünüz camın büyüklüğünde olmalı. Yan keski ve falçata yeterli oluyor işlemler için.
Ve işlemlerin sonucu arkadaşlar sadece biraz titizlik gerekiryor kenarları keserken birazplastik çapağı kalabilir. Onuda çakmak ile ufaktan eriterek pürüzsüzleştireblirsiniz. Ben daha yapmadım ileride toz filtreside yapıcam onuda paylaşırım buradan tekrardan.Kafanıza takılan birşeyler olur ise her türlü sorabilirsiniz.