İşte gerçek bir bruh
Verilmez de arkadaş bir cevabı hak etmişti.boylelerine cevap bile verilmez dislike at kanali bir daha onerme tikla
Adam aşırı ciddi davranan bir troll. Ama baya ciddi davranıyor.1060 ti ekran kartı yazmış
Adam aşırı ciddi davranan bir troll. Ama baya ciddi davranıyor. Alıntıyı görüntüle 1060 ti ekran kartı yazmış
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
bence bunlar ironi yapıyor ya bu kadarı ciddi olamaz çünkü ve diğer verdikleri cevaplar vs. öyle gözüküyor.
İroni olduğunu sanmıyorum. Tamamen cahil kendisi. Yorumlarda haklı şekilde eleştirilere de yüzsüz yüzsüz cevaplar atmış belli ki.Alıntıyı görüntüle "seni bile oynatır bu sistem" adam acaba videoları çekmeden önce ne düşünüyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
bence bunlar ironi yapıyor ya bu kadarı ciddi olamaz çünkü ve diğer verdikleri cevaplar vs. öyle gözüküyor.
Karışık bir mevzu. Konu açmaya bile değmez. Araştıran insan kanmaz zaten. Araştırmıyorsa da kendi suçu. Adamın kolundan tutup f/p pc toplatacak halimiz yok.İroni olduğunu sanmıyorum. Tamamen cahil kendisi. Yorumlarda haklı şekilde eleştirilere de yüzsüz yüzsüz cevaplar atmış belli ki.
Şimdi farkettim,oradaki o powerboost yorumunu yapan benim.Ondan sonra siz çetesiniz, pc dan anlamayan cahillersiniz diye bir yorum yapıp sonra silmişti geri.Alıntıyı görüntüle
Arkadaşlar herkes biliyormuş 1050 Ti'ın 1660'tan daha iyi olduğunu acaba biz mi yanlış biliyoruz.