Neler Yeni

Open Back Kulaklık Önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Mehmet Ali UKŞUL
3 sene kadar Sennheiser HD700 modelini seve seve kullandım, hatta o kadar rahattı ki resmen her taktığımda yazın soğuk yatağa girince gelen o serinlik hissi gibi rahatlıyordum. Tabi o zamanlar döviz kurları bu seviyelerde olmadığı için yurtdışında ki arkadaşıma rahatlıkla getirtebiliyordum. 1 sene önce H700 kulaklığımı sattıktan sonra sıradan kulaklıklarla hayatıma devam etmek istedim ve resmen 1 senedir eziyet çekiyorum zorla alışmaya çalışıyorum ama a-lı-şa-mı-yo-rum. Asosyal bir yaşantım var ve günün en az 8 saati kafamda kulaklık ile takılıyorum haliyle önceliğim kesinlikle konfor sıkı kulaklıkları hiç sevmiyorum. Kesinlikle open back bir kulaklığa ihtiyacım var çünkü kapalı kulaklıklarda panik atak yaşıyorum iki kulağıma birden takamıyorum buda haliyle aldığım bütün zevki mahvediyor. Biraz uzattım k.bakmayın ama kendimi tanıtıp sizden nokta atışı bir öneri almak istedim. Bütçem çok yok 250 usd civarını zorlayabilirim en fazla , bu doğrultu da yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Sevgiler saygılar.

ust-icon.png
Öne Çıkar (0 oy)

GRDL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Mehmet Gürdal
Asosyal değil muhtemelen içe kapanık birisiniz.
Sizi anlıyorum, sennheiser hd560s'i öneririm, hd700 ile aynı detayı verir mi bilmiyorum ama tonlama bakımından daha iyi. Subbas ve tiz daha başarılı.
Equalizer APO ile 4db bir bass shelf ekleyin alın size TOTL :)
Muhtemelen bu setuptan sonra hd600s ya da hifiman ananda'ya kadar başka bir şey aramazsınız

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Mehmet Ali UKŞUL
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Asosyal değil muhtemelen içe kapanık birisiniz.
Sizi anlıyorum, sennheiser hd560s'i öneririm, hd700 ile aynı detayı verir mi bilmiyorum ama tonlama bakımından daha iyi. Subbas ve tiz daha başarılı.
Equalizer APO ile 4db bir bass shelf ekleyin alın size TOTL :)
Muhtemelen bu setuptan sonra hd600s ya da hifiman ananda'ya kadar başka bir şey aramazsınız
hd700 kulaklığımın 2 defa kablosunu değiştirmek zorunda kaldım. ilk değişimi garanti kapsamında falan bir şekilde hallettim ama 2. değişimde 800 tl para verince artık dedim ki kronik bir sorun olabilir en iyisi kulaklığı satmak. yaşadığım bu durum yüzünden sennheiser markasını çocukluğumdan beri çok sevsem de sanırım bu sefer onu tercih etmeyeceğim çünkü ülkemizdeki döviz kurundan dolayı aynı sorunu yaşarsam bu sefer üstesinden gelemeyebilirim :)

GRDL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Mehmet Gürdal
Sorun neydi tam olarak? Sennheiser güvenilirliği ve tamir edilebilirliği ile bilinir. Hd6xx serisi özellikle çok seviliyor çünkü 20 yıllık kulaklığı bile tamir edebilirsiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Mehmet Ali UKŞUL
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sorun neydi tam olarak? Sennheiser güvenilirliği ve tamir edilebilirliği ile bilinir. Hd6xx serisi özellikle çok seviliyor çünkü 20 yıllık kulaklığı bile tamir edebilirsiniz.
orjinal kablosu sürekli planlanmış gibi seneden seneye arızalanmaya başladı. ilk arızayı garantiden değiştirdim ama 2. arızada cepten 800tl verince biraz üzülmüştüm. hele ki şuan fiyatlarını tahmin bile edemiyorum.

GRDL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Mehmet Gürdal
orjinal kablosu sürekli planlanmış gibi seneden seneye arızalanmaya başladı. ilk arızayı garantiden değiştirdim ama 2. arızada cepten 800tl verince biraz üzülmüştüm. hele ki şuan fiyatlarını tahmin bile edemiyorum.
Aliexpress üzerinden örgü Kablo alsaydınız keşke.
Saydam spc kablolar var her marka ve model için.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,048,310
Üyeler
166,357
Son üye
Carnicall
Top Bottom