OpenAL Nedir Zararlı mıdır???

SucukEkmek

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,000
arkadaşlar pcye bluestacks kurdum ondan sonra bu uygulama geldi bu nedir silmeli miyim ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

UP UP UP UP UP UP

arkadaşlar pcye bluestacks kurdum ondan sonra bu uygulama geldi bu nedir silmeli miyim ?

UP UP UP UP UP UP
Zararlı değil Bluestacks'teki oyunları oynatıyor.
Örneğin Minecraft oynarken görev yöneticisinde Minecraft yazmaz OpenGL yazar oradaki OpenGL aslında Minecraft oluyor.
Silme.

Örneğin Minecraft oynarken görev yöneticisinde Minecraft yazmaz OpenGL yazar oradaki OpenGL aslında Minecraft oluyor.
Silme.
OpenAL ayrı OpenGL ayrı. OpenAL yardımcı bir yazılım diye hatırlıyorum eski bir şey, silersen bazı uygulamalar açılmaz muhtemelen.

Silme.
tamamdır hocam teşekkürler iyi forumlar :)

• Beğen
Reaksiyonlar: Ak'f
Örnek olarak Minecraft'tan verdim tabii ki aynı değiller ama ikisi de aynı mantık
OpenGL iki ve üç boyutlu çizimleri gerçekleştirmek için kullanılan bir grafik arabirimi. OpenAL çok kanallı üç boyutlu seslerin düzenlenmesi için kullanılan bir yazılım.

OpenGL iki ve üç boyutlu çizimleri gerçekleştirmek için kullanılan bir grafik arabirimi. OpenAL çok kanallı üç boyutlu seslerin düzenlenmesi için kullanılan bir yazılım.
Yani OpenAL silinirse oynadığın oyundan ses alamazsın.

Yani OpenAL silinirse oynadığın oyundan ses alamazsın.
teşekkürler hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,210,213
Üyeler
195,301
Son üye
TG: KuponcuCr7
Geri