Neler Yeni

Opera GX Geyming tarayıcı kullanılır mı?

Opera mı, Opera GX mi?

• Oy kullanan toplam üye
    28

Prime777

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
240
İsim
Prime
Opera GX Geyming tarayıcı kullanılır mı? Öncelikle konuyu açacakyer en uygun burası buldum yanlış ise kusura bakmayın. Opera'dan Opera GX geçtim yani bir çok gereksiz lşeyleri kapattım tasarımı güzel en azından. 3 Tane tarayıcı kullanıyorum Firefox-Brave-Opera GX. Opera mı, Opera GX mi?

Kapatılmış Hesap

80+ Bronze
Opera GX'i Opera'dan güzel buldum, özellikle oyun önermesi cart curt ama kullanılır mı dersen hayır kullanılmaz. Firefox'un video dışında dezavantajı yok. Senkronizasyon hiç kullanmıyorum dersen Opera'yla alakan hiç olmasın zaten.

Yiğit KAMURAY

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Hayır kullanılabilir bir tarayıcı olduğunu düşünmüyorum. Veri çalınma sıkıntısı var. Çok tipsiz, yavaş. RAM kısıtlayıcı falan açtığınızda çok donuyor. Tam bir çöp gözümde. Brave, Vivaldi gibi opsiyonlar mevcutken bu çöpü kullanmam.

Prime777

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
240
İsim
Prime
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Opera GX'i Opera'dan güzel buldum, özellikle oyun önermesi cart curt ama kullanılır mı dersen hayır kullanılmaz. Firefox'un video dışında dezavantajı yok. Senkronizasyon hiç kullanmıyorum dersen Opera'yla alakan hiç olmasın zaten.
ben operayı kullanmamın amacı: Instagram gibi şeyleri yan çubuğa koyması ve tasarımı olarak güzel. Zaten Instagram'a Opera'dan giriyorum Firefox ise öyle duruyor arada girerim şu anki ana tarayıcım Brave. Oldukça memnunum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hayır kullanılabilir bir tarayıcı olduğunu düşünmüyorum. Veri çalınma sıkıntısı var. Çok tipsiz, yavaş. RAM kısıtlayıcı falan açtığınızda çok donuyor. Tam bir çöp gözümde. Brave, Vivaldi gibi opsiyonlar mevcutken bu çöpü kullanmam.
ben kullanıyorum tasarımı güzel

ardaozal

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,493
İsim
Arda Özal
Telefonuna kurduğun uygulamaların %99 veri alıyor zaten

+satıyor

Prime777

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
240
İsim
Prime
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

+satıyor
orası öyle fakat sanırım ayarlardan kapatılıyordu yoksa da bilmiyorum. Avast'ın bile kapatma ayarı vardı. Fakat Kaspersky'da yok e o halde sırf veri satıyor diye sen Avast kullanırsan işin zor...

ardaozal

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,493
İsim
Arda Özal
orası öyle fakat sanırım ayarlardan kapatılıyordu yoksa da bilmiyorum. Avast'ın bile kapatma ayarı vardı. Fakat Kaspersky'da yok e o halde sırf veri satıyor diye sen Avast kullanırsan işin zor...
Ben veri çalıyor siye ağlamıyorum ki alsın zaten alıyorlar evinin adresine telefonunun şarjına kadar her şeyini alıyorlar politikalarını okursan yazıyor her şey

wpa_supplicant

80+ Silver
En İyi Cevap
22
Güzel, VPN bağlantısı gizli değil diyorlar bilemiyorum, Opera VPN kullanmadım daha önce.

Kapatılmış Hesap

80+ Bronze
Siz tarayıcıyı açarken bir anlaşma onaylandı diye çıkıyor Opera'da. Verilerin Singapur'a gittiğiyle ilgili bir anlaşma bu. Telefona kurduğunuz programları açık kaynaklı ya da Aurorastore ile bakıp paylaşmayan uygulamaları seçebilir, ADB shell ile debloat edebilirsiniz. Ek olarak her uygulama Android'de kendi içinde ne yapıldığıyla ilgili veri paylaşır, dışarıdaki uygulamalarla değil. Örneğin PUBG'de tıklama noktalarını işaretleyip hile mi kontrolü ya da bir konuda bilgi toplaması ile hangi sitelere girip neleri ne kadar izlediğini, ne tarz siteleri tercih ettiğini, bunları yaparken telefonu nasıl tuttuğunu bile aktarması aynı şey değil. Güzel de değil.

wpa_supplicant

80+ Silver
En İyi Cevap
22
Veri çakmak değil, ayrıca her şey değil. Operanın açık kaynaklı olmadığını biliyorsunuz galiba, para kazanmak zorundalar.

Prime777

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
240
İsim
Prime
Ben veri çalıyor siye ağlamıyorum ki alsın zaten alıyorlar evinin adresine telefonunun şarjına kadar her şeyini alıyorlar politikalarını okursan yazıyor her şey
yapacak bir şey yok koruma uygulamaları bile yapıyorsa dandik bir Browser yapmış çok değil bence.

Top Bottom