Neler Yeni

Opera GX Geyming tarayıcı kullanılır mı?

Opera mı, Opera GX mi?

• Oy kullanan toplam üye
    28

quik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Enes
Güzel, VPN bağlantısı gizli değil diyorlar bilemiyorum, Opera VPN kullanmadım daha önce.
Gizlilik Politikasından alıntı yapıyorum:
"Entegre VPN servisimiizi kullandığınızda tarayıcınızda yaptığınız şeylere ve IP adresinize dair hiçbir şeyi kaydetmiyoruz."
1619116624349.png

Veri çakmak değil, ayrıca her şey değil. Operanın açık kaynaklı olmadığını biliyorsunuz galiba, para kazanmak zorundalar.
Uygulamaların bilgilerinizi kullanması ne sır ne de alışılmışın dışında bir şey, bilgileriniz ne şekilde ne amaç ile kullanılıyor bunların hepsi gizlilik politikasında açıklanıyor, eğer resmi bir gizlilik politikasına inanmamayı tercih ediyorsanız size tavsiyem hiçbir uygulamayı kullanmamanız.

Opera'nın web tarayıcısı geliştirme ekibinin Çinli bir yatırımcı grubuna satıldığı doğrudur, fakat, Opera hala bir Norveç şirketidir ve Norveç Gizlilik Yasalarına uymak zorundadır. Ayrıca Norveç'in Gizlilik Yasalarının son derece sıkı olduğunu aklınızda bulundurmanızı öneririm.

Baran Can

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
684
İsim
Baran Can Aydogdu
Ben kullanıyordum, 3 hafta sonra Opera Geyming tarayıcıma girerken bilgisayar çökmeye başladı. Sonra sildim Chrome amcama geri döndüm. Gayet iyi bir tarayıcı hem geymır'lar için kullanışlı.

Ted Mosby

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,756
İsim
Ahmet Baran
Basınca mekanik tuş sesi çıkıyor kullanılır 👍

quik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Enes
Ben kullanıyordum, 3 hafta sonra Opera Geyming tarayıcıma girerken bilgisayar çökmeye başladı. Sonra sildim Chrome amcama geri döndüm. Gayet iyi bir tarayıcı hem geymır'lar için kullanışlı.
Deneyimlediğin çökme tarayıcından çok başka bir unsurdan kaynaklı olabilir fakat durumu detaylı bir şekilde bilmediğimden yardım edemeyeceğim o konuda.

aydin.

80+ Gold
En İyi Cevap
1
geyming

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,340
Üyeler
161,269