uBlock Origin en iyisi.Arkadaslar opera gx kullanıyorum da reklam engilliyecesi calişmiyor reklam engileyicisi varmı güzel enğilliyicisi olusun opera gx icin lütfen yardım edin
Ne Demek Efendimekledim tesekür ederim hepinize arkadaslar
Rica ederiz.ekledim tesekür ederim hepinize arkadaslar
ben Chrome da adblock kullanıyorum. çok prof bir beklentim yok yetiyorArkadaslar opera gx kullanıyorum da reklam engilliyecesi calişmiyor reklam engileyicisi varmı güzel enğilliyicisi olusun opera gx icin lütfen yardım edin
Ne demekekledim tesekür ederim hepinize arkadaslar
Opera GX - Sıkça Sorulan Sorular konumdan alıntı:Arkadaslar opera gx kullanıyorum da reklam engilliyecesi calişmiyor reklam engileyicisi varmı güzel enğilliyicisi olusun opera gx icin lütfen yardım edin
opera://settings/adBlockerLists adresine gidin.
Güncelleştir'e tıklayın.
Tarayıcınızı yeniden başlatın.
Bu yöntem sorununuzu çözmez ise, Opera GX'in reklam engelleyicisini devredışı bırakıp uBlock Origin kullanmanızı öneriyorum.
Asla ama asla birden fazla reklam engelleyici kullanmayın, 2 reklam engelleyici = daha fazla reklam engelleme diye bir şey yok.
Bence uBlock Origin'e geç çok daha iyi ilk bende adblock kullanıyordum ama heryerde reklam geliyor uBlock Origin'e geçtim hiç reklam gelmiyor.ben Chrome da adblock kullanıyorum. çok prof bir beklentim yok yetiyor