Neler Yeni

Opera'daki Verileri Kayıpsız Aktarma

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,040
İsim
göksel yurtcan
ryzen sistemdeki ekran kartını sattığımdan dolayı uzun süredir kardeşimin bilgisayarında opera kullanıyordum ama şuan ekran kartını aldım ama operayi bir şekilde içindeki hesaplar kayıtlar dahil olmak üzere bu bilgisayara atmak istiyorum bunun bir yolu varmı

bextrium

80+
Opera üzerinde bir mail ile hesap açtıysanız başka bir pcde de oturum açtığınızda senkronize oluyor. En son böyleydi yani. 😁

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,040
İsim
göksel yurtcan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Opera üzerinde bir mail ile hesap açtıysanız başka bir pcde de oturum açtığınızda senkronize oluyor. En son böyleydi yani. 😁
oturum açık hocam şimdi tekrar oturum açıcam ama nasıl açacağım

bextrium

80+
Kardeşinizin pcde bulanan Operada tanımlı mail ile kendi pc'nize kurduğunuz opera'da mailinizle oturum açacaksınız.

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,040
İsim
göksel yurtcan

bextrium

80+
Hayır. Yanlış anladınız beni. Operada oturum açmış olmanız lazım. Yani opera hesabınız olması lazım.

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,040
İsim
göksel yurtcan

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
ryzen sistemdeki ekran kartını sattığımdan dolayı uzun süredir kardeşimin bilgisayarında opera kullanıyordum ama şuan ekran kartını aldım ama operayi bir şekilde içindeki hesaplar kayıtlar dahil olmak üzere bu bilgisayara atmak istiyorum bunun bir yolu varmı
Eğer Opera hesabınızı açtınız ve senkronize ettiyseniz, aynı hesaba bağlanarak kaldığınız ayarlardan devam edebilirsiniz.

Eğer senkronizasyon açık değilse ya da tüm şifreler yeni sisteme geçmediyse şöyle yapmalısınız:

1- Opera Ayarlar'a girin.
2- Ayarlarda sağ üstte şunu arayın: Parolalar
3- Çıkan sonuçlarda "Parolalar" sekmesine girin.
4- Alt taraftaki "Kayıtlı Şifreler" yazısının yanındaki "..." simgesine tıklayın ve "Dışa Aktar" deyin.
5- Masaüstünüze kaydedin, yeni sisteminize bir USB ile kaydettiğiniz dosyayı atın.
6- Yeni sistemde Opera'yı açıp aynı yerden yine "..." tıklayıp bu kez USB'den aldığımız dosyayı seçerek şifreleri içe aktarın.

İlk 3 madde için kısayol olarak sekmenin linki: opera://settings/passwords

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,040
İsim
göksel yurtcan
Eğer Opera hesabınızı açtınız ve senkronize ettiyseniz, aynı hesaba bağlanarak kaldığınız ayarlardan devam edebilirsiniz.

Eğer senkronizasyon açık değilse ya da tüm şifreler yeni sisteme geçmediyse şöyle yapmalısınız:

1- Opera Ayarlar'a girin.
2- Ayarlarda sağ üstte şunu arayın: Parolalar
3- Çıkan sonuçlarda "Parolalar" sekmesine girin.
4- Alt taraftaki "Kayıtlı Şifreler" yazısının yanındaki "..." simgesine tıklayın ve "Dışa Aktar" deyin.
5- Masaüstünüze kaydedin, yeni sisteminize bir USB ile kaydettiğiniz dosyayı atın.
6- Yeni sistemde Opera'yı açıp aynı yerden yine "..." tıklayıp bu kez USB'den aldığımız dosyayı seçerek şifreleri içe aktarın.

İlk 3 madde için kısayol olarak sekmenin linki: opera://settings/passwords
teşekkürler hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,958
Üyeler
164,757
Son üye
alperenberat
Top Bottom