Neler Yeni

ORG ÖNERİSİ piyano kursu için

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Abdullah
Piyano kursuna başladım org almak istiyorum marka model önerir misiniz? uzun süre kullanabileceğim61 tuş org lazım 2.el alırım heralde

swindler

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
367
İsim
abdulkadir bayram
Piyano kursuna başladım org almak istiyorum marka model önerir misiniz? uzun süre kullanabileceğim61 tuş org lazım 2.el alırım heralde
Hacı orgla çok uzun süre devam edemezsin maksimum 1 2 ay taşır seni sonra o tuşları aşacaksın ve pedala ihtiyacın olacak

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Abdullah
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hacı orgla çok uzun süre devam edemezsin maksimum 1 2 ay taşır seni sonra o tuşları aşacaksın ve pedala ihtiyacın olacak
Hocam piyano alacak kadar param yok yerimde hem zaten kursta piyano var orda zaten çokta bir zorluğu yok önemli iş parmaklarda

swindler

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
367
İsim
abdulkadir bayram
zaten çokta bir zorluğu yok önemli iş parmaklarda
Piyano çalmak zor değilmi? bende bi problem var ozaman 😅 Bende org ile başlamıştım. Org ile başlaman normal fakat uzun süre götürecek demişsin ya işte evde çalışmadan olmaz bir süre sonra.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Abdullah
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Piyano çalmak zor değilmi? bende bi problem var ozaman 😅 Bende org ile başlamıştım. Org ile başlaman normal fakat uzun süre götürecek demişsin ya işte evde çalışmadan olmaz bir süre sonra.
Hocam anlatamadım galiba daha 4 hafyadır kursa giden birine piyano alması saçma elbette şuan org alıcam uzun süreli derken piyano alana kadar beni götürücek demek istedim kırılmicak sağlam bişey özellikleri ses parça kaydetme vsyi kastetmiştim şuna karşıyım bir hobiye yeni başlayan kişilere direk en pahalısına yönlendirilmesine karşıyım sizin yaptığınız şey spora yeni başlayan adama pre workout vermek gibi bişey şuan ayak kullanıcak bişey yok ve bir org beni baya baya götürür

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,011,333
Üyeler
160,225
Son üye
emreaakyuz
Top Bottom