Abbdullahkuz
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
Piyano kursuna başladım org almak istiyorum marka model önerir misiniz? uzun süre kullanabileceğim61 tuş org lazım 2.el alırım heralde
Hacı orgla çok uzun süre devam edemezsin maksimum 1 2 ay taşır seni sonra o tuşları aşacaksın ve pedala ihtiyacın olacakPiyano kursuna başladım org almak istiyorum marka model önerir misiniz? uzun süre kullanabileceğim61 tuş org lazım 2.el alırım heralde
Hocam piyano alacak kadar param yok yerimde hem zaten kursta piyano var orda zaten çokta bir zorluğu yok önemli iş parmaklardaHacı orgla çok uzun süre devam edemezsin maksimum 1 2 ay taşır seni sonra o tuşları aşacaksın ve pedala ihtiyacın olacak
Piyano çalmak zor değilmi? bende bi problem var ozamanzaten çokta bir zorluğu yok önemli iş parmaklarda
Hocam anlatamadım galiba daha 4 hafyadır kursa giden birine piyano alması saçma elbette şuan org alıcam uzun süreli derken piyano alana kadar beni götürücek demek istedim kırılmicak sağlam bişey özellikleri ses parça kaydetme vsyi kastetmiştim şuna karşıyım bir hobiye yeni başlayan kişilere direk en pahalısına yönlendirilmesine karşıyım sizin yaptığınız şey spora yeni başlayan adama pre workout vermek gibi bişey şuan ayak kullanıcak bişey yok ve bir org beni baya baya götürürPiyano çalmak zor değilmi? bende bi problem var ozamanBende org ile başlamıştım. Org ile başlaman normal fakat uzun süre götürecek demişsin ya işte evde çalışmadan olmaz bir süre sonra.
Ben size piyano alın diye birşeymi dedim. Mesajımı okumamışsınız. Bana 2 ay sonra org yetersiz geldi ve ucuz bir piyano aldım 10 liraya. Size piyano alın diye bir şey demedim ilk tabii ki saçma sadece devam edecekseniz bir orga çok para vermek saçma dedim.Hocam anlatamadım galiba daha 4 hafyadır kursa giden birine piyano alması saçma elbette şuan org alıcam uzun süreli derken piyano alana kadar beni götürücek demek istedim kırılmicak sağlam bişey özellikleri ses parça kaydetme vsyi kastetmiştim şuna karşıyım bir hobiye yeni başlayan kişilere direk en pahalısına yönlendirilmesine karşıyım sizin yaptığınız şey spora yeni başlayan adama pre workout vermek gibi bişey şuan ayak kullanıcak bişey yok ve bir org beni baya baya götürür
Yavaş gideceksin demekki. Bir gelecek planın yok. 6 ayda hala orgla devam ediyorsan hiçbir ilerleme katedememişsin demektir. Durumunun olmamasına anlayış gösteriyorum tabiiki şuan genelleme yapıyorum. 6 ayda orgda devam eden birisinin gelişmesi çok az olur.Devam ediceğimi nerden bileyim şuan piyano alamicama göre org alcam başka napçam param olunca alırım bu arada her iddiasına varım bir org alsam beni en az 6 ay götürür ondan sonrada satarım yani
Hacı allah için boş yapma önerin yoksada yazma bidahaYavaş gideceksin demekki. Bir gelecek planın yok. 6 ayda hala orgla devam ediyorsan hiçbir ilerleme katedememişsin demektir. Durumunun olmamasına anlayış gösteriyorum tabiiki şuan genelleme yapıyorum. 6 ayda orgda devam eden birisinin gelişmesi çok az olur.
Hacı allah için boş yapma önerin yoksada yazma bidaha
Hacı piyano ve orglarda ben ikinci eli pek önermiyorum sen bilirsin tabii yani çok fiyat farkı olsa hadi neyse de bu kadar için değmezİkinci El Müzik & Müzik Aletleri İlanları ve Fiyatları | Letgo
Müzik & Müzik Aletleri kategorisindeki tüm ilanlari bu kategorimizden inceleyebilir ve fiyatlara göz atabilirsiniz.www.letgo.com
İkinci El Müzik & Müzik Aletleri İlanları ve Fiyatları | Letgo
Müzik & Müzik Aletleri kategorisindeki tüm ilanlari bu kategorimizden inceleyebilir ve fiyatlara göz atabilirsiniz.www.letgo.com