Steam'den olsaydı iade talebi oluştur dicektim de, origin ise ea desteğe yazabilirsin.Dün saat 15.00 gibi Origin üzerinden EA Play aldım. Arkadaşımla beraber A Way Out oynayacaktık fakat vazgeçtiğimiz için iade etmek istiyorum. İade etme seçeneğimiz var mı? Anlatabilir misiniz?
Origin başlıca İngilizce bir platform galiba. Türkiye destek yok diye biliyorum. İngilizcemde az çok çevirebilecek kadar. Cümle kurmada pek çalışmadım.Steam'den olsaydı iade talebi oluştur dicektim de, origin ise ea desteğe yazabilirsin.
Zaten galiba oyunu 1 saniye bile oynaman iade etmene engelmiş. Arkadaşımı beklerken 5 dk falan açık kalmıştı oyun.Steam'den olsaydı iade talebi oluştur dicektim de, origin ise ea desteğe yazabilirsin.
Canlı desteği var. Oraya çeviriden çevirip yazabilirsin.Origin başlıca İngilizce bir platform galiba. Türkiye destek yok diye biliyorum. İngilizcemde az çok çevirebilecek kadar. Cümle kurmada pek çalışmadım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Zaten galiba oyunu 1 saniye bile oynaman iade etmene engelmiş. Arkadaşımı beklerken 5 dk falan açık kalmıştı oyun.