Neler Yeni

Orijinal şarj adaptöre çakma kablo kullanılırmı

ZeyNn7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Umut Zamur
Huawei Nova 10 kullanıyorum 66watt supercharge şarj aletim bozuldu ve yenisini almak zorunda kaldım hiçbir yerde yoktu servise mail atım bana adaptör 930 TL kablosuyla beraber 1400 TL dediler çok geldi bana. Sorum şu acaba orijinal adaptörü alsam kablo olarak başka bir kablo ya da Huawei'nin çakma kablosundan alsam sıkıntı olur mu hızlı şarjı falan etkiler mi zararlı mıdır?

Zexius

80+ Bronze
Huawei Nova 10 kullanıyorum 66watt supercharge şarj aletim bozuldu ve yenisini almak zorunda kaldım hiçbir yerde yoktu servise mail atım bana adaptör 930 TL kablosuyla beraber 1400 TL dediler çok geldi bana. Sorum şu acaba orijinal adaptörü alsam kablo olarak başka bir kablo ya da Huawei'nin çakma kablosundan alsam sıkıntı olur mu hızlı şarjı falan etkiler mi zararlı mıdır?
Adaptör orijinal olması yeterli zarar olmaz

Aykut D.

80+ Gold
1400 1500 e pc powersupply satıyorlar :D :D

Kangalll

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
256
İsim
Kangal Kangaoğlu
Ben huawei tablet kullanıyorum, orijinal şarj aleti 25w, kablosunu kutudan hiç çıkartmadım, örgü kablo var onu kullanıyorum hızlı şarj yazıyor sıkıntı olmuyor. Tableti telefonun 67w şarj aletine takınca hızlı şarj olmuyor. Kısacası adaptör orijinal olsun, kablonun watt değeri de adaptörle uyumlu olsun gerisi önemli değil.

ZeyNn7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Umut Zamur
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben huawei tablet kullanıyorum, orijinal şarj aleti 25w, kablosunu kutudan hiç çıkartmadım, örgü kablo var onu kullanıyorum hızlı şarj yazıyor sıkıntı olmuyor. Tableti telefonun 67w şarj aletine takınca hızlı şarj olmuyor. Kısacası adaptör orijinal olsun, kablonun watt değeri de adaptörle uyumlu olsun gerisi önemli değil.
bende şöyle yapim diyorum orijinal kablosu 6A çakması da 6A yani aynı gözüküyor değerleri ama orijinal değil sadece acaba hızlı şarja falan etkisi varmıdır zararlımıdır telefon için onu anlayamadım
Mesaj otomatik birleştirildi:

https://www.trendyol.com/huawei/sup...e_u72in2&adjust_campaign=cimri_urun_listeleme

kablo olarak ta bunu buldum

Kangalll

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
256
İsim
Kangal Kangaoğlu
bende şöyle yapim diyorum orijinal kablosu 6A çakması da 6A yani aynı gözüküyor değerleri ama orijinal değil sadece acaba hızlı şarja falan etkisi varmıdır zararlımıdır telefon için onu anlayamadım
Mesaj otomatik birleştirildi:

https://www.trendyol.com/huawei/sup...e_u72in2&adjust_campaign=cimri_urun_listeleme

kablo olarak ta bunu buldum
piyasada pek usb-a usb-c uçlu orijinal kablo bulunmuyor. Orijinal bir kablo bakmanız önerimdir. 6A sipariş verirsiniz daha düşük bir kablo gelebilir.
Buna da bakabilirsiniz https://www.mi.com/tr/product/xiaomi-6a-type-a-to-type-c-cable/
Ugreen veya beseus marka bulursanız onlara da bakabilirsiniz.

ZeyNn7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Umut Zamur
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Son düzenleme:

Kangalll

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
256
İsim
Kangal Kangaoğlu

Ysfgms

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
196
İsim
Yusuf Gümüş
Ben orjinal adaptör farklı kablo ile uzun süredir kullanıyorum. Şuana kadar bir sıkıntı yaşamadım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,002
Üyeler
161,374
Son üye
AETT
Top Bottom