Neler Yeni

Orjinal apple kılıf alınır mı?

beyler çakma kılıf kullanmıyorum cihazım zaten 16 pro black. spigen yada bilindik markalardan giderim daha geçen gün 250tlye kılıf aldım kılıf çok sertti ve kalıbı dardı telefonun üst sağ kısmının boyasını attırdı ondan dolayı çakma kılıf almıcam. orjinal apple alınır mı? alınırsa neden alınmassa neden?

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Demirdere
Paran varsa alınır

Edmond_Dantes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
575
İsim
Onur

beyler çakma kılıf kullanmıyorum cihazım zaten 16 pro black. spigen yada bilindik markalardan giderim daha geçen gün 250tlye kılıf aldım kılıf çok sertti ve kalıbı dardı telefonun üst sağ kısmının boyasını attırdı ondan dolayı çakma kılıf almıcam. orjinal apple alınır mı? alınırsa neden alınmassa neden?
silikon kılıf neden alınır ki? Spigen al geç.

bahtsızkarakter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
835
İsim
Alperen Yılmaz
apple orjinal ürünleri alınmaz şarj/kılıf için spigen , batarya için rova/deji

Ardemmiz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Kerem
Çok saçma verilmez bu kadar bana göre temu'dan SO COOL çerçeveli kılıflar var güzel desenli onlardan tavsiye ederim

Çok saçma verilmez bu kadar bana göre temu'dan SO COOL çerçeveli kılıflar var güzel desenli onlardan tavsiye ederim
zamanında 15 pro kullanırken almıştım temudan 4 adet kılıf 4üde bok gibiydi telefonla alakası olmayan milimetrelik boşlukları olan kalıplara telefın kılıfı yapmışlar bedava verseler takmam.
Mesaj otomatik birleştirildi:

apple orjinal ürünleri alınmaz şarj/kılıf için spigen , batarya için rova/deji
adaptör olarak spigen var gayet iyi

beyler sanki bir ara mikrofiber kılıf satıyordu apple bulamadım varmı onlardan hala

bahtsızkarakter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
835
İsim
Alperen Yılmaz
bir elektronikçi olarak söylüyorum orjinal adaptörün içi spigen adaptörlerinden daha beter bomboş içerisi adamlar sadece voltajı düzeltmiş bir de hızlı şarj koymuş teknoloji yook içinde

Ardemmiz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Kerem
zamanında 15 pro kullanırken almıştım temudan 4 adet kılıf 4üde bok gibiydi telefonla alakası olmayan milimetrelik boşlukları olan kalıplara telefın kılıfı yapmışlar bedava verseler takmam.

beyler sanki bir ara mikrofiber kılıf satıyordu apple bulamadım varmı onlardan hala
Valla 14 pro max kullanırken ordan almıştım çok beğendim 16 pro max kullanıyorum yine aynı kılıfları aldım gayet iyi

Top Bottom