Sakın! Hiç önermiyorum. Onun yerine F710 veya F310 bakın. Dualshock 4 ile pc de bol bol oyunu algılamama ve kopma sorunu yaşarsınız.Pc için almak istiyorum.
Hocam birçok gamepad konusu açtım maksimum 350-400 lira bütçem var bilgisayarda kullanmak için uzun ömürlü bir gamepad istiyorum ve logitech gamepadlarını görsel olarak beğenmedim.Başka gamepad da yok gibi alınabilecek.Dualshock gamepadlerde rahatça kullanabilecegım söylendi sizin dediğinizi ilk defa duyuyorum valla.Siz ne önerirsiniz bu bütçeye logitech dışında?Sakın! Hiç önermiyorum. Onun yerine F710 veya F310 bakın. Dualshock 4 ile pc de bol bol oyunu algılamama ve kopma sorunu yaşarsınız.
dualshock 3 ben de öneriyorum ama 4 değilHocam birçok gamepad konusu açtım maksimum 350-400 lira bütçem var bilgisayarda kullanmak için uzun ömürlü bir gamepad istiyorum ve logitech gamepadlarını görsel olarak beğenmedim.Başka gamepad da yok gibi alınabilecek.Dualshock gamepadlerde rahatça kullanabilecegım söylendi sizin dediğinizi ilk defa duyuyorum valla.
Kendim kullandığım için yorum yapıyorum ben. Bizzat kendi tecrübelerim bunlar. Bir kere pc ye bağlamak ve onu algılatmak çok ayrı zahmet. Üstüne de bazı oyunlarda algılamıyor..Dualshock gamepadlerde rahatça kullanabilecegım söylendi
Steamden oynuyorum %90 ını oyunların.dualshock ile PC oyunlarında steam hariç verem olursunux.
F710/XBOX ONE Controller alıp geçin bence.
pc için alıcaksan ps4 ds alma benceBaşlıktaki gamepad güncel olarak fiyatı nedir 200-300-400-500 liraya örneklerini görüyorum.Birçoğu replika ama orjinal olan gamepadin en ucuz fiyatı nedir ve nerede satılıyor yardımcı olabilir misiniz? (Pc için almak istiyorum.)
Tmdır hocam sizin bir öneriniz varmı bana 350-400 liraya?Kendim kullandığım için yorum yapıyorum ben. Bizzat kendi tecrübelerim bunlar. Bir kere pc ye bağlamak ve onu algılatmak çok ayrı zahmet. Üstüne de bazı oyunlarda algılamıyor.
400 liraya orijinal bulamazssınız.Steamden oynuyorum %90 ını oyunların.
Link atabilirmisiniz hocam onun da orjinalini bulmak zor gibi.400 liraya orijinal bulamazssınız.
XBOX 360 Wireless da bakabilirsiniz.
yıllardır oynuyorum hiç sıkıntı yaşamadım dualshock 4 ile. f710 hikaye tabanlı oyunlarda kullanışlı değil. cutscene bitene kadar bağlantıyı kesiyordu sattım.Sakın! Hiç önermiyorum. Onun yerine F710 veya F310 bakın. Dualshock 4 ile pc de bol bol oyunu algılamama ve kopma sorunu yaşarsınız.
F710 u beğenmediyseniz Xbox 360 veya bluetooth desteği varsa Pusat Pro öneriyorum.Tmdır hocam sizin bir öneriniz varmı bana 350-400 liraya?