Merhaba, bi laptop almak istiyorum fakat şuan bütçem olmadığı için istediğim özelliğe laptop bulamıyorum mesela 1 TB SSD ve 32 GB RAM istiyorum çok pahalı.512 GB SSD ve 16 GB RAM aldıktan 4-5 ay sonra bunları yükseltsem mantıklı olur mu?
Neden olmasın, ek slotları varsa bunlara uygun olurMerhaba, bi laptop almak istiyorum fakat şuan bütçem olmadığı için istediğim özelliğe laptop bulamıyorum mesela 1 TB SSD ve 32 GB RAM istiyorum çok pahalı.512 GB SSD ve 16 GB RAM aldıktan 4-5 ay sonra bunları yükseltsem mantıklı olur mu?
Evet alacağın laptopun modelini aratırsan kendi sitesinde veya epey gibi sitelerde gözükürAnladım.Alırken ek slotlara bak diyosun
teşekkür ederim
Yani gündelik kullanım içinse zaten yeter ve çok fazla oyun veya iş amaçlı depolama yapmayacaksan sorun olmaz. Ram içinde 8gb bile yetiyor bana tabii ki mutlaka 16gb daha iyi olur artık.Merhaba, bi laptop almak istiyorum fakat şuan bütçem olmadığı için istediğim özelliğe laptop bulamıyorum mesela 1 TB SSD ve 32 GB RAM istiyorum çok pahalı.512 GB SSD ve 16 GB RAM aldıktan 4-5 ay sonra bunları yükseltsem mantıklı olur mu?
Oyun ve mühendislik için kullanıcam yani depolama ve hıza ihtiyacım fazlasıyla olucakYani gündelik kullanım içinse zaten yeter ve çok fazla oyun veya iş amaçlı depolama yapmayacaksan sorun olmaz.
Hız olarak kaç mhz almalıyım oyun ve mühendislik için kullanıcamBende 16 ram ve 512 li almıştım 2 ay sonra 32 e 2tb ye çıkarttım slotun varsa 16 almak daa mantıklı
Markalar 32gb ram için fahis fiyatlar uyguluyor
O zaman aradaki fiyat farkına bak devasa değilse 32gb ramli olanı al. Eğer çok fark varsa ram ve ssd slotunun takılıp çıkarılabilir olmasına bakarsın ileride güncelleyebilmen için.Oyun ve mühendislik için kullanıcam yani depolama ve hıza ihtiyacım fazlasıyla olucak
şuan bakıyorum arada 4-5 k fiyat oynuyo ramlere baktığımda ramlarde 2-3 k depolama içinse 3 k oynuyoO zaman aradaki fiyat farkına bak devasa değilse 32gb ramli olanı al. Eğer çok fark varsa ram ve ssd slotunun takılıp çıkarılabilir olmasına bakarsın ileride güncelleyebilmen için.
2-3 k toplam farka değer bence ama 5k biraz fazla gibi.şuan bakıyorum arada 4-5 k fiyat oynuyo ramlere baktığımda ramlarde 2-3 k depolama içinse 3 k oynuyo
1×16 gb mi ram 2×8 mi. 2. Slot varsa ucuz bulduğunda alırsın aldığın ssd çipleri tek yüzlü olsun ısınma sorunu oluyorşuan bakıyorum arada 4-5 k fiyat oynuyo ramlere baktığımda ramlarde 2-3 k depolama içinse 3 k oynuyo
Laptop kaç destekliyorsa onuOyun ve mühendislik için kullanıcam yani depolama ve hıza ihtiyacım fazlasıyla olucak
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hız olarak kaç mhz almalıyım oyun ve mühendislik için kullanıcam