Mustafagun
80+
alcak varsa 2 3 4 kişi alalım beyler 4 k olanfan fiyatlar ucmus
sorma hocam yok netflix yok Digitürk disney exxen hespini alsak para dayanmiyor iptvyede girmek istemiyorm karşı tarafta bi emek veriyor sonuctaEskiden danaya 4 kişi giriyorduk şimdi filim izlemek bile lüks oldu
Diğer ayın 10'unda üyeliğim bitiyor. O zamana kadar boş yer olursa gelirim.alcak varsa 2 3 4 kişi alalım beyler 4 k olanfan fiyatlar ucmus
tmdırDiğer ayın 10'unda üyeliğim bitiyor. O zamana kadar boş yer olursa gelirim.
sormadanaya mı giriyoruz yazık halimize
sence Konuşanlar için değer mi kanka yoksa YouTube'da ki shot bölümleri yeterli mi?exxen ortak arayan varsa bana ulaşsın , sadece cuma dan cumaya konuşanlar izliyorum, aylık 20tl olması lazım, yarı yarıya öderiz. Faydası olsun
shot bölümler kısa oluyor konsept gereği , bir tık damga vuran şeyleri ön plana alıyorlar, arkaplanda dönen komik şeyler oluyor onları koymuyorlar, hasan can ın konuşmacılara yaptığı espirileri vs daha az koyuyorlar shota. bir de çok güzel kadınlar geliyor bayılıyorum hepsine ya.sence Konuşanlar için değer mi kanka yoksa YouTube'da ki shot bölümleri yeterli mi?
o tek kullanıcı mı oluyorexxen ortak arayan varsa bana ulaşsın , sadece cuma dan cumaya konuşanlar izliyorum, aylık 20tl olması lazım, yarı yarıya öderiz. Faydası olsun
bilmiyorumo tek kullanıcı mı oluyor