şahin doğan
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 12,291
hava yastıgı örnegi üzerınden gidersek 15 milyonluk ferrari acmamıştı ama bu kadar haber olmamıstı
1.0 eTSI Golf.
seat ateca bakabilirsin 21 yaşındayım 3 senedir aile aracı olarak kullanıyoruz 72.000 kilometrede hiçbir sıkıntı çıkarmadı yakıt konusunda şehir içi 7-8 yakılabiliyo arabayla ben çok bastığım için 10l yakıyorum 1.5 dsg şanzıman iyi
e-tsı lara sakın bulaşma 48v arızası veriyo uğraşırsın normal tsı bakabilirsin
tiggo 7 hayırlı olsun 2 yıl garantili koltuk ısıtmasından sogutmasına kadar dolu doluİyi akşamlar.
İstanbulda yaşıyorum. 28 yaşındayım. Yaklaşık bir 9 senedir ehliyetim mevcut, memlekete gittikçe annemin 2016 polo aracını sürüyorum ancak İstanbul içi iki elin parmağını geçmeyecek sürüş deneyimim var. Şahsi aracım olarak ilk aracım olacak. 1.5 - 1.6 milyon ₺ gibi bir bütçe ayırdım. Bir miktar üstüne çıkabilirim ama tercih etmem, ek olarak bu bütçeden daha uygun fiyatlı ve kriterleri karşılayan araç önerilerine de açığım tabi.
** Çok büyük oranda işe gidip gelirken kısa mesafe (~toplamda 10-12 km), ve hafta içi-hafta sonu gezmelerde değişken (tahminen 20-30 km) düzenli kullanılacak bir araç olacak. Belki yılda 1-2 defa uzun yol yapılır.
** İstanbul içi navigasyon açısından falan android oto gibi özellikleri kullanmak istediğim için ortalama - ortalama üstü bir multimedya sistemi olan,
** İşim gereği sanayiye ayıracak çok vaktim olmaması nedeniyle mümkün mertebe sanayiye uğratmaması açısından 2023-2024-2025 model gibi güncel bir araç olması,
** Muhtemelen 2-3 yıl binip aracı değiştireceğim, bu nedenle 2.el piyasası da genel olarak iyi,
** Tercihen B / C hatchback, B-SUV modellerinden,
** Aslında yakıt konusunda da çok üzsün istemiyorum ama arkadaşlar o kadar fazla km yapmayacağım için bunu çok da sorun etmememi, bakım / yedek parça gibi kalemlerin uygun olmasının daha önemli olduğunu belirtiyor ama kafam karışık tabi.
Önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
Ferrari "araba yanlış yöne takla attı" demiş mi? Ayrıca araç 10 yaşından büyükse airbag fişekleri kontrol ve değişmesi lazım. ortalama 10 Yaşından sonra airbaglerin süresi doluyor resmi olarak.hava yastıgı örnegi üzerınden gidersek 15 milyonluk ferrari acmamıştı ama bu kadar haber olmamıstı
![]()
Fenomen Ünal Turan’ın 15 milyon liralık arabası aniden yoldan çıkıp duvara çarptı!
Fenomen Ünal Turan, 15 milyon liralık Ferrari’siyle kaza yaptı. Hurdaya dönen araçtan sağ çıktı. Firmayı suçladı: Arka lastik bir anda yerinden fırladı....www.takvim.com.tr
sımdı mevzu hava yastıgı mı yüzlerce haber bulurum bununla alakalı ama gerek yok chery cio'su değilimki ugrasayım ama yıllardır bu tür haberler her zaman cıkar ama chery kadar abartılmadı hiç bi zaman.Ferrari "araba yanlış yöne takla attı" demiş mi? Ayrıca araç 10 yaşından büyükse airbag fişekleri değişmesi lazım. 10 Yaşından sonra airbaglerin süresi doluyor resmi olarak.
Altı üstü bi ww önerdik diye ww fan club diyorsımdı mevzu hava yastıgı mı yüzlerce haber bulurum bununla alakalı ama gerek yok chery cio'su değilimki ugrasayım ama yıllardır bu tür haberler her zaman cıkar ama chery kadar abartılmadı hiç bi zaman.
vw fan club olmanın manası yok daha güzel donanımlı araçlar alınabilir kapagıma bakarsam bendede var vw ama bu kadar yüceltmenin anlamı yok.
sadece vw golf taigo troc önermıssınız o yüzden fan club dedım neyse iyi gecelerAltı üstü bi ww önerdik diye ww fan club diyorBizde de Tİggo 8 Pro var ama bak ben de önermiyorum. En basitinden 10 LT altına düşmüyor.
Ciddi sıkıntılar görüyorum. Ben sadece Golf önerdim. Diğer mesajlar başka önerilere cevaptı ve öneri yoktu.sadece vw golf taigo troc önermıssınız o yüzden fan club dedım neyse iyi geceler
8 proya binip yakıt hesabı yapılcaksa mazotlu az yakan modellere geçilebilir o özellikleri bırakıp![]()