Neler Yeni

📍 Ortalık fena kızıştı! Mülakat kaldırılacak denilmişti ama yalan çıktı!

Dahası  
Reaksiyon skoru
7,000
İsim
Burak Karadağ
(Yorumum: Seçim yaklaşıyor ve bu seçimin zorlu olacağını bildikleri için her yere kendi adamlarını koyacaklar, rüşvetler, yolsuzluklar ve usulsüzlükler daha da artacak. Denetim ise zaten yok. Gerisini siz tamamlayabilirsiniz.)

Erdoğan'ın "Kaldıracağız" dediği mülakat, öğretmen atamalarında devam edecek​

Seçim öncesinde kamuya işe alımların sınav başarısına göre yapılacağını ve mülakatların kaldırılacağı vaadinde bulunmuştu. Ancak Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, dün akşam katıldığı canlı yayında tam tersi bir açıklama yaparak, "Öğretmenler, 3 kişiden oluşan bir jürinin karşında 45 dakikalık bir mülakata alınacak" dedi ve sosyal medyada tepkiler çığ gibi.

⏱️ 45 DAKİKALIK MÜLAKAT​

Öğretmenlikte mülakatın kaldırılmayacağını ancak içeriğinin değişeceğini söyleyen Tekin, "Şu an üzerinde çalışıyoruz ama şöyle bir projeksiyonumuz var. Öğretmenler, 3 kişiden oluşan bir jürinin karşında 45 dakikalık bir mülakata alınacak. Bu mülakatta kendisine sorulan konuyla ilgili konuşması ve anlatması istenecek. Ayrıca bu 45 dakikalık süre içeriğinde öğretmen adayı yazılı bir beyan da verecek." dedi.

🔴 KAMERA KAYITTA OLACAK​

Tekin sözlerine şöyle devam etti: "Tüm bu süreç kamera ile kayıt altına alınacak. Bu sayede hem torpil iddialarını ortadan kaldırmayı hedefliyoruz hem de adayların üniversitede öğrendiklerini ne kadar özümsediklerini ölçmek istiyoruz"

ERDOĞAN'IN SÖZDE SEÇİM VAADİYDİ AMA YALAN OLDU​

0

SadeceSeyf

80+ Gold
Ne bekliyorduk ki? Bugüne kadar neyi düzelttiler ?

morocco

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,465
İsim
enes
Hiç üzülmüyorum. Devam iyi böyle :)

FutFlix

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,482
İsim
Çağatay
Mülakatın kalkacağına inananlar, 2023 te süper güç olacağımıza inanlarla aynı kişilerdi zaten.

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,905
İsim
Mehmet
Ne bekliyorduk ki? Bugüne kadar neyi düzelttiler ?
Düzeltmek? Bile isteye yaptıkları şeyleri neden değiştirmek istesinler? Kendi planlarına göre son hız ilerliyorlar, bu gidişata aykırı bir hareket beklemek saflık olur.

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Ülke yok mülakat yok toprak bastığınız yer kara parçası sadece. Kolluk kuvvetler mafya uyuşturucu ilişkisi içinde. Devletin en önemli kademeleri yolsuzlaşmış. Sağlık kuruluşları tel elde toplanıyor laçkalık almış başını gitmiş.
Ülke mi eskiden duymuştum bayrağı için can verililen toprağı için cihan yıkılılan yerdi galiba. 1 Rus'un 80 daire alıp sadece ruslara kiraya vermesi gibi bir şey.

Andromakhe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,085
İsim
AAAAA
İlgilendiği Kategoriler
Anime / Tarih /Eğitim / Siyaset / Teknoloji
Cidden inandılar mı mülakatın kalkacağına jsajsj

qnyb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
908
İsim
Güney
Normalde yine denetimsizlik konusu açardım ancak, bazı arkadaşlara bu durum battığı için, 3 maymunu oynayacağım.
Denetimsizlik mi? Yok olum öyle şeyler hurafe onlar.

Farway

80+ Silver
Başladı yine %52 düşünsüncü CHP'nin "Bu son seçimdi" zihniyetine kapılmış, sanki başka vatanda yaşıyor ve ya kurdukları vatan silah yoksa süngüyle ölün emriyle kurtulmamış gibi konuşanlar.
Onlar bozsun ama ne yapıp ne edip düzelteceğiz bu sistemi arkadaşlar. Alsınlar torpilli elemanları artık kendileri bile çıkmazda, 5 kişi alınacak yere 15 başvuru var 15'ide ayrı ayrı torpilli milletvekili dayıları var, onlar bile ne yapacak bilmiyor.

Konu hakkında düşüncem Öğretmen ataması işinden çıkamadılar, torpillileri alıp, diğerine İl Milli eğitim başkanının göbek adını soracak eleyecekler, sonra mülakatta elendin ne yapalım diyecek bahaneleri hazır olacak. Sonuç olarak Slayttan bile dersi anlatamayan, belki üniversite bile okumamış kişiler çocuklarımıza ve bize ego basacak, cidden yazık.

BERKANY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,366
İsim
Berkay BABUCCU
Hemen malum videoyu atıyorum.

Ülkenin yarısı 20 yıldır aynı yalan dolanla kandırılmış,Zamanında kandırıldık diye de beyan edip inandırılmış.Şaşırmayın çok.Seçimden önce ve sonra döngüsünü çok yaşadı bu ülke.

Top Bottom