osu! oynanır mı?‎‎‎‎‎‎

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Reaksiyon skoru
13,822
Temiz kurulumdan sonra indirmeyi unutmuştum şimdi aklıma geldi ama oyun ne kadar kanser?

Benim en sevdiğim oyunlardandır osu! Öğrenmesi kolay ustalaşması (cidden) zordur. Ne kadar kanser sorusuda biraz saçma bir soru bence, her insan farklı oyunlardan zevk alır, o yüzden cevap vermek biraz zor. En iyisi siz indirip deneyin oyunu. Bu videoda iyi bir osu oyuncusunun gameplayı izlemeni tavsiye ederim :)

Benim en sevdiğim oyunlardandır osu! Öğrenmesi kolay ustalaşması (cidden) zordur. Ne kadar kanser sorusuda biraz saçma bir soru bence, her insan farklı oyunlardan zevk alır, o yüzden cevap vermek biraz zor. En iyisi siz indirip deneyin oyunu. Bu videoda iyi bir osu oyuncusunun gameplayı izlemeni tavsiye ederim :)
Önceden oynuyordum güzele benziyor da acaba zor bölümleri Geometry Dash'de olduğu gibi 3000 denemede falan mı geçecem acaba :d

Bu arkadaş God Tier seviyesinde falan, şuna bak insalık dışı :)

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri