mutlu pide
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 3
- Reaksiyon skoru
- 13,822
Temiz kurulumdan sonra indirmeyi unutmuştum şimdi aklıma geldi ama oyun ne kadar kanser?
Benden daha az kanser.Temiz kurulumdan sonra indirmeyi unutmuştum şimdi aklıma geldi ama oyun ne kadar kanser?
Önceden oynuyordum güzele benziyor da acaba zor bölümleri Geometry Dash'de olduğu gibi 3000 denemede falan mı geçecem acaba :dBenim en sevdiğim oyunlardandır osu! Öğrenmesi kolay ustalaşması (cidden) zordur. Ne kadar kanser sorusuda biraz saçma bir soru bence, her insan farklı oyunlardan zevk alır, o yüzden cevap vermek biraz zor. En iyisi siz indirip deneyin oyunu. Bu videoda iyi bir osu oyuncusunun gameplayı izlemeni tavsiye ederim![]()
Bu arkadaş God Tier seviyesinde falan, şuna bak insalık dışıBenim en sevdiğim oyunlardandır osu! Öğrenmesi kolay ustalaşması (cidden) zordur. Ne kadar kanser sorusuda biraz saçma bir soru bence, her insan farklı oyunlardan zevk alır, o yüzden cevap vermek biraz zor. En iyisi siz indirip deneyin oyunu. Bu videoda iyi bir osu oyuncusunun gameplayı izlemeni tavsiye ederim![]()
Ne goldu adam terminatör :dBu arkadaş God Tier seviyesinde falan, şuna bak insalık dışı![]()
gold değil god.Ne goldu adam terminatör :d